Egyenlő erők küzdelmét hozta a Zalalövő elleni meccs

Sorozatban követik egymást az U14 csapatunknak a mérkőzések. Legutóbb a Zalalövő vendégeként léptek pályára fiataljaink. Horváth László edző összefoglalója:

Zalalövői TK- Andráshida SC 3-2 (1-1)
Zalaövő, Jv: Sinkó Csabáné 

ASC: Sipos Zsolt-Farkas Martin, Erdélyi Krisztofer, Sipos Tamás-Szabolcs Lóránt, Erdélyi Lorenzó, Maléth Gábor, Sabján Ákos-Tóth Milán. Csere: Kelemen Olivér edző: Horváth László

Gólszerzőnk: Erdélyi Krisztofer 2.

Jók: Erdélyi Krisztofer, Farkas Martin, Erdélyi Lorenzó.

Kevés cserelehetőséggel számolhattam, mert betegség és az utazás miatt ketten nem tudtak velünk tartani.  A mérkőzésekről elmondható, hogy az első félidőben partiban vagyunk még a legjobbakkal is. Megérdemelt büntetővel szereztünk vezetést a 7. percben vezettünk, ami a játék képe alapján is megérdemelt volt. A hazaiak a 25. percben egy szép támadás után egyenlítettek.

Fordulás után,-nem először- az ellenfél a hibáinkból építkezve a 37. percben átvette a vezetést. A sorozatos hibák újabb hazai gólt hoztak az 53. percben. Az említett okok minden mérkőzésen megjelennek, viszont nem fociztak le bennünket, tettünk a dolgunkat, amennyire tudtuk. Az akarás az 56. percben egy szép beadás eredményeként egy remek fejesgóllal közelebb hozta csapatunkat a pontszerzéshez. A végén már nem marad időnk az egyenlítésre, így az egyenlő erők csatájából a hazaiak jöttek ki győztesen. 

Horváth László: -Ebben a fordulóban, a 2. helyezettjéhez utaztunk és az első félidőben egyenlő ellenfelként játszottunk. Már máskor is tapasztalt esemény köszönt vissza, miszerint elalszunk a második félidő elején és ezt a rutinosabb csapatok kihasználják. Most is ezt történt, de a csapatot minden dicséret megilleti, mert mentek, akartak, viszont nem maradt idő viszont a pontszerzésre. Az elvégzett munka hamarosan meghozza majd az eredményét. Addig is minden meccsből megpróbálunk tanulni. 

2021. április 3. Tarr Andráshida SC

megosztás