Egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnoknak

A listavezető Kaposvár Rákóczi csapatát fogadtuk a szezon utolsó hazai bajnokiján. Az idén 20 éves jubileumát ünneplő klubunk Bozsik programban szereplő játékosai kísérték a csapatokat a pályára, a kezükben az ünnepre készült lufikkal. 

Tarr Andráshida SC - Kaposvári Rákóczi FC 0-2 (0-0)

NB III. labdarúgó-mérkőzés, Andráshida 350 néző

Jv: Móri Tamás, (Rigó Martin, Bőhm Ármin). 

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Simonfalvi, Kalamár, Major M., Horváth T., Marsai, Kovács L. (66. Ferencz Z.), Szegleti, Tóth L. (85. Kónya Sz.) - Pajor I., (66. Horváth D.), – Vittman. edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Nagy J. , Nagy K. 

A tikkasztó hűségben telt lelátók fogadták a csapatokat. A vendégek kispadján az egykori ZTE kedvenc Valtner Róbert ült. 

A találkozó elején némi tapogatózás után átvettük a mérkőzés irányítását. A 10. percben baloldali szögletet végezhettünk el, amit Szegleti fejelt valamivel a kapu fölé. A 25. percben Vittman tekert középre, amit Tóth László szelídített meg és lőtt 16 méterről fölé. A 32. percben Vittman vállalkozott 20 méterről lövésre, de a jobb sarokba tartó labdát a vendégek kapusa hárította. A hajrában két veszélyes szabadrúgást is lőhettek a vendégek, de Horváth Marci mindkétszer könnyedén hárított. Az első félidőben uraltuk a játékot és közelebb álltunk a gólszerzéshez, a szinte helyzet nélkül játszó somogyiaknál. 

A második játékrész elején határozottabban kezdett a Kaposvár, de helyzeteket nem tudtak kialakítani. Az 55. percben Szegleti cselezte magát tisztára, de jobb oldali lövését sikerült hárítani a kapusnak. A folytatásban cseréinek köszönhetően aktívabb lett a somogyiak támadójátéka. A 63. percben a jobb kapufához érkezett indításra rosszul mozdult ki kapujából Horváth és Nagy előnyhöz jutatta a vendégeket (0-1). Két perc kellett az újabb vendég találathoz. Sóron a tizenhatosunkon belül remekül tartotta meg a labdát és a védők gyűrűjében középre gurított, ahol az érkező Nagy Krisztián lőtt a hálónkba (0-2). A hátralévő időben becsülettel küzdöttünk, de komoly gólhelyzetet nem tudtunk kialakítani. 

Dobos Sándor: -A második félidő közepéig mi irányítottunk és jól kontrolláltuk a Kaposvár próbálkozásait. Bátran és határozottan játszottunk. Egy kis kihagyás elég volt ellenfelünknek, hogy eldöntse a rangadót. Gratulálok a fiúknak, mert a nagy hőségben egyenlő ellenfelei voltak a bajnoknak. 

2018. május 28. Tarr Andráshida SC

megosztás