Elhoztuk a kupát Teskándról!

Vasárnap délután, rekkenő hőségben rendezte meg a Teskánd KSE a hagyományos Technoroll Kupa – Horváth István Emléktornát. Az eredetileg négycsapatos torna háromfősre csökkent a Lukácsháza visszalépésével, így a csapatok körmérkőzéses rendszerben játszva küzdöttek a kupáért.  A játékidő 2x30 perc volt. 

A mérkőzés galériája a képre kattintva elérhető!

Az első meccset a hazai, megyei első osztályban szereplő Teskánd KSE ellen játszottuk és magabiztosan nyertünk 3-0-ra. Rövid pihenő után a vas megyei első osztályból érkező Vasvár VSE ellen léptünk pályára. A vasiak védelmét viszonylag nehezen tudtuk feltörni, de a végére érvényesült a nagyobb tudás és végül 5-0-ra nyertünk, ami egyben tornagyőzelmet is ért számunkra.  A harmadik mérkőzésen az azonos osztályban, de másik megyében szereplő csapatok játszottak. Összecsapásuk sok gólt és nagy küzdelmet hozott és teskándi győzelmet. 

A mérkőzés galériája a képre kattintva elérhető!

Technoroll Kupa – Horváth István Emléktorna

Teskánd KSE - Tarr Andráshida SC 0-3
Tarr Andráshida SC - Vasvár VSE 5-0
Teskánd KSE - Vasvár VSE 3-2

A torna legjobb kapusának a hazaiak hálóőrét Kozma Imrét választották, míg a legjobb játékosnak Simonfalvi Gábort látták a szervezők. A gólkirályi cm is Andráshidára került Horváth Dániel jóvoltából. 

 Dobos Sándor:-  A két mérkőzésen a sok hiányzó miatt, felforgatott csapattal tudtunk felállni. A hozzáállással elégedett vagyok. Több játékos először szerepelt csapatunkban. A felkészülés ezen szakaszában ez az eredmény jónak mondható, de a hátralévő időszakban,mind a védekezésünket, mind a támadójátékunkat meg kell szilárdítanunk. 

A folytatásban július 21-én, Gellénházán, majd 25-én, sárváron játszunk. Július 28-án, az utolsó felkészülési mérkőzésünkön a Hévíz csapatát fogadjuk.  

2018. július 17. Tarr Andráshida SC

megosztás