Elkezdtük a felkészülést a tavaszi szezonra

Egy hónap van az NB III-as bajnokság tavaszi szezonjának indulásáig. Csapatunk elkezdte a felkészülést, melyben az edzések mellett felkészülési mérkőzések is szerepelnek majd. A felkészülés menetéről Dobos Sándor vezetőedzőt kérdeztük:

-A tavaszi felkészülést hathetesre terveztük, melyben heti négy-öt edzés szerepel. Közben edzőmérkőzéseket is játszunk, hogy ne csak az erőnlétünk, hanem a játékunk is fejlődjön, alakuljon. A keretünkben történt változás, hiszen három meghatározó játékosunk - Czene Mátyás, Czirjék Zoltán, Kalamár Milán – távozott. 

Vezetőedzőnk az erősítések kapcsán elmondta, hogy mint minden csapat, mi is azt szeretnénk, hogy minél erősebb legyen a keretünk. Viszont nem akarjuk, hogy ennek olyan ára legyen, hogy a klub veszélybe kerüljön. Ilyen meggondolatlanságot nem teszünk.  Ennyit nem érne. Csak az a fontos, hogy az ASC stabilitása megmaradjon. Természetesen a klub mindent megtesz annak érdekében, hogy legyen esélye az erősítésre, de sajnos ez nem csak elhatározás kérdése.    

Tervezett felkészülési mérkőzések: 
2022. 01. 15. 11:00 - Tarr Andráshida SC ZTE FC II. - Stadion mögötti műfüves pálya. 
2022. 01. 22.  15:00  - Technoroll Teskánd KSE- Tarr Andráshida SC - Stadion mögötti műfüves pálya.
2022. 01. 29.  15:00 - Tarr Andráshida SC –Sárvár FC - Stadion mögötti műfüves pálya.
2022. 02. 03. 19:00   Király SE- Tarr Andráshida SC - Szombathely  
2022. 02. 06.  Celldömölk VSE - Tarr Andráshida SC - Szervezés alatt.

Hajrá Hida!

2022. január 12. Tarr Andráshida SC

megosztás