Elkezdtük a felkészülést az NB III-ra

Véget ért a nyári szünet labdarúgóinknak és a hételején Dobos Sándor már elkezdte az alapozást a fiúkkal. 

- Szerettük volna, ha együtt marad a csapat, de már az első edzésen három játékos jelezte felém, hogy máshol folytatja pályafutását. Nem örültem a bejelentésnek, de valamelyest felkészültem erre az eshetőségre is, hiszen az anyagi helyzetünk nagyon behatárolt így a megtartásuk nagyon nehéz lett volna- tájékoztatott vezetőedzőnk.

Horváth Márton, Vittman Ádám és Major Máté érzékeny veszteség a csapatnak, a pótlásuk nehéz feladat elé állítja a vezetőinket. Jó hír, hogy Czirjék Zoltánnal sikerült megállapodnunk, valamint a rutinos védő Simonfalvi Gábor is a marad a csapatunkban. Próbázók is érkeznek főleg fiatalok. Hévízről, Vas megyéből is várunk próbázót, valamint Nyíregyházáról is érkezik egy fiatal U19-es korosztályú, aki Zalaegerszegen tanul majd tovább. Az igazolásokról a lehetőségeink szerint kell majd dönteni a vezetőknek. 

A vezetőedzőnk a felkészülésről elmondta, hogy fokozatos lesz a játékosok terhelése és az öthetes felkészülés végére kell elérniük a bajnoki formájukat. A hetente öt edzésen vesznek rész a játékosok. A felkészülés edzőmérkőzések nélkül mit sem ér, így a hétvégén még egymás ellen játszottak a fiúk, majd a következő hétvégén a Teskánd által szervezett tornán veszünk részt. A folytatásban július 21-én a Gellénháza, július 25-én a Sárvár, július 28-án pedig a Hévíz lesz az ellenfél. A bajnoki nyitány augusztus 3-án lesz. 

2018. július 8. Tarr Andráshida SC

megosztás