Előnyben az U16-os megyei döntőben

Szerdán, hazai pályán kedztük az U16-os megyei bajnokság döntőjét. Baranyai István összefoglalója. 

Tarr Andráshida SC- Lenti Torna SE 5: 2 (2:0)
Andráshida, Jv: Kondákor Péter 

Tarr Andráshida SC: Boczkó, Szőke, Görcsi, Tóth, Szula, Kovács, Gellén, Fábián, Lukács, (Koroncai), Erdélyi, (Káldi), Orbán, (Ebedli). Edző: Baranyai István  

Gólszerzők: Kovács Martin3, Erdélyi Krisztófer, Lukács Mátyás. ill: Horváth Flórián, Balázs Marcell

A mérkőzés kezdetén hatalmas hőség fogadta a csapatokat. Fiataljaink bátor játékkal kezdték a mérkőzést. A csapat inkább labdatartásos játékot szeretett volna felmutatni, melyből lettek is a mérkőzés elején szép támadások és kapura lövések. A félidei szünet melyet a 2:0 eredménnyel zártuk, nagy küzdeni tudásból és szervezett játékból adódott.Az ellenfél az első félidőben nem a pontos kispaszos játékot erőltette, hanem minél gyorsabban próbálta előre, a védelmünk mögé rúgni a labdákat és abból gólt, illetve helyzeteket elérni, de ez a védelmünket nem állította megoldhatatlan feladat elé, illetve nem okozott különösebb veszélyt az kapunkra.

A második félidőre a forróság még mindig megmaradt és ezt mind két csapat óriási akarattal, küzdeni tudással lépte át. Mindkettő csapat erőnlétileg topon volt a mérkőzés mind a két félidejében. A második félidőt erősebben kezdte a Lenti, mely nem ér váratlanul bennünket. A kontra játékra az felkészítettem a csapatot, melyet az öltözőben ismét pontosítottunk. Ennek eredménye a második félidőben sok gyors támadás és ebből 3 gól, amelynél meg kell említeni Kovács Martin nevét, aki ezen a döntő mérkőzésen mesterhármast ért el.  
A vendégek próbálkoztak, de különösebben nem volt kérdéses a meccs alapján a győzelem kimenetele.

Baranyai István: -A győzelem az egész csapat érdeme, mind a mérkőzés alatt, mind a fél év alatt elvégzett munka gyümölcse, amelyet az egész stábbal meg szeretnénk koronázni a Zala Megyei U 16 bajnoki aranyérem elnyerésével.  A visszavágóra, mely 2021.06.12. 14.30 lesz, a Lenti sportpályán teljes erőbedobással készülünk!  Nyerni megyünk!

Hajrá Hida!

2021. június 10. Tarr Anráshida SC

megosztás