Előnyben voltunk, de nem tudtunk nyerni

A 6. fordulóban a hasonló mutatókkal rendelkező Csepelhez látogattunk. Továbbra is sok a hiányzó csapatunkban, így a Marsai, Kovács, Balla, Kalamár, Jóna sem játszhatott sérülés miatt. 

Csepel FC - Tarr Andráshida SC 2-1 (0-1)
Csepel, Csepel Stadion
Jv: Sipos Katalin, (Kis Zoltán, Sinkovicz Dániel)

Tarr Andráshida SC: Czirjék Z.- Horváth T., Simonfalvi G., Szí-Péter (Fülöp S.), Nagy Z.-  Szegleti G., Takács S. (Kónya Sz.), Bailo D., Ferencz Z., Tóth L.,, Bíró A. (Bontó M.) Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Molnár, Mészáros. ill: Takács

 első percektől azt történt a pályán, amit szerettünk volna. Jól védekeztünk és jól kontrolláltuk ellenfelünk felíveléseit a magas embereire. A 16. percben egy középre ívelt labdát Takács Soma fejelte a vendégek hálójába (0-1).  A gól után is voltak lehetőségeink és Tóth, vagy Szegleti is lőhetett volna újabb gólt. 

A második félidőben nagyobb fokozatra kapcsoltak a fővárosiak. Továbbra is a magas embereik megjátszására játszottak, amit továbbra is jól hatástalanítottuk. A 60. percben pályára lépő Molnárnak öt perc kellett, hogy egy beadás után feltörje a védelmünket és kiegyenlítsen (1-1). Három perc sem telt el és egy újabb védelmi megingást büntettek meg a hazaiak Mészáros révén (2-1). A továbbiakban próbáltunk egyenlíteni, de már nem volt elég átütő erő a támadásainkban és vereség lett a vége. 

Dobos Sándor: - Nagyon rossz periódusban vagyunk. A sok sérült miatt kevesebb a rutinos játékosunk és ez a játékunkat is meghatározza. A szerencsével is hadilábon állunk, meg a góllövéssel is. Elég volt két hiba, amit a Csepel könyörtelenül kihasznált és eldöntötte a mérkőzést. Nincs megállás, vasárnap nyerni szeretnénk. 

Fotó: csepelfc.hu

2018. szeptember 10. Tarr Andráshida SC

megosztás