Elpuskázott lehetőség

A 23. fordulóban a Puskás Akadémia II együttesét fogadtuk. Szerettünk volna újabb győzelmet ünnepelni, de sajnos vereség lett a vége. 

Tarr Andráshida SC - Puskás Akadémia II 1-2 (0-1)
Andráshida, 100 néző. Jv.: Derdák.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Simonfalvi, Takács, Major, Nagy Z. (Varga) – Horváth T., Marsai (Horváth D.), Ferencz (Bíró), Szegleti – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth L., illetve Daróczi, Nádori.

Kiállítva: Szegleti, Simonfalvi, illetve Erdei.

Sokan voltak kíváncsiak az újabb hazai mérkőzésünkre. A vendégek több visszajátszóval érkeztek, ami jelezte tartottak tőlünk. Nálunk eltiltás miatt Kovács László és Kalamár Milán sem játszhatott. Lendületesen kezdtük a találkozót és jöttek a helyzetek is. A vendégek sem maradtak adósak a helyzetekkel és Horváth Marcinak bravúrra is szüksége volt, hogy megóvja csapatunkat a góltól. Kiegyenlített játék folyt a pályán. A félidő végén Daróczi találatával előnybe került a PAFC (0-1).

A félidőben megbeszéltük a dolgainkat és nagy akarással kezdtük a második játékrészt. A 48. percben egy szép akció végén Tóth László egyenlített (1-1). A vendégek a kontrákra rendezkedtek be és a 66. percben egy saját bedobásunk után hibáztunk és Nándori újra előnyt szerzett a vendégeknek (1-2). Beleerősítettek a fiúk és mindent megtettünk az egyenlítésért. A felfokozott hangulatban a 78. percben Szegletit egy belépő után kiállította a játékvezető. A 88. percben Erdei két sárgalap után jutott a kiállítás sorsára. Sajnos a ráadásban Simonfalvi egy kemény belépő után törlesztett ellenfelének és ezért ő is piros lapot kapott. 

Hajtós, küzdelmes mérkőzésen megvoltak a helyzeteink, de nem sikerült értékesíteni a lehetőségeinket.

Dobos Sándor: - Az ellenfelünk edzője elmondta, hogy kontrákra készültek ellenünk, ami azt is mutatja, hogy már számítunk ebben az osztályban. A fiúk hajtottak, küzdöttek, de ponttalanok voltunk. A tűz megvolt bennünk és a kiállításokat is a szenvedélyes játékunk számlájára írom. 

2018. április 16. Tarr Andráshida SC

megosztás