Erősebb ellenféltől nem szégyen kikapni

A 8, fordulóban a Puskás akadémia II csapatához látogattunk. A Vasárnap délutáni matinén igazából az volt a kardinális kérdés, hogy a hazaiak keretében mennyien lesznek a visszajátszók. A mérkőzés előtt látszott semmit sem bíznak a véletlenre a vendéglátók és hét! NB I-es játékost játszattak csapatukban. 

Puskás Akadémia II. - Tarr Andráshida SC 2-0 (2-0)
Felcsút, NB III Nyugati csoport 8. forduló.
Jv: Kulcsár Katalin 

Puskás A: Tóth, Hudák, Zsidai Szakály (Erdei), Péter, Deutsch, Szécsi (László N.), Csilus, Radó, Madarász M.(Komódi), Poór, Vezetőedző: Bojan Lazic

Tarr Andráshida SC: Macher, Horváth T.(Szabó M.), Tóth, Szegleti, Kalamár, Balla., Marsai (Varga), Major, Kovács (Ferencz Z.), Nagy, Vittman, Vezetőedző: Dobos Sándor 
 
Gólszerző: Hudák (2)

Nem kezdtük jól a mérkőzést, mivel a 2. percben egy szabadrúgásból Hudák megszerezte a vezetést a hazai csapat (1-0). Az 5. percben ismét Hudák volt a főszereplő, aki egy kontratámadás végén nagy gólt ragasztott úgy 20 méterről a kapunkba (2-0). A gól természetesen megfogta a fiúkat, de nem estünk össze és a 21. percben Vittman szerzett egy szépítő találatot, amit a partjelzője segítségével, kezezés miatt érvénytelenített a játékvezető. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán. 

A második félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk és mindkét oldalnak volt esélye az újabb gólszerzésre. Egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség és nem lehetet észrevenni, hogy szinte egy NB II-es csapat ellen játszanak a fiúk. A végeredmény nem változott, de minden tisztelet a fiúké, akiknek egy erős ellenféllel szemben is volt tartásuk. 

Dobos Sándor:- A mérkőzés előtt kiderült, hogy tartanak tőlünk Felcsúton. Ezt jelezte a hét visszajátszó is. Másrészről ez elismerés a számunkra, hogy jó munkát végzünk. Két átlövéssel nyert a Puskás, de mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Nincs miért szomorkodnunk, megyünk tovább! 

2017. október 1. Tarr Andráshida


 

megosztás