Értékes győzelem Semjénházán

A Megyei I. osztály 26. fordulójában nehéz mérkőzés várt csapatunkra Semjénházán.

Semjénháza SE –Tarr Andráshida SC 0-2 (0-2)
Semjénháza, Jv.: Iványi Gábor

Tarr Andráshida SC: Czirjék –, Nagy, Kalamár, Fábián, Balla, Czafit (Molnár), Szabó, Csongár, Kovács (Czotter), Tóth (Pataki), Szinay (Bekes). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth, Szinay.

A mérkőzés első percétől fogva, kezdeményezőleg, támadólag léptünk fel. Az első pár lehetőségünk kimaradt, többek között Csongár kapufája is, ami egy igazán szép támadás után ért el. Majd a 33. percben Szinay húzott el a baloldalon, centerezését Csongár lőtte kapura, amit blokkoltak a védők, de a kipattanót Tóth L a kapu közepébe lőtte (0-1) . A 39. percben a nagy kedvel játszó Nagy Zoltán oldalszabadrúgását Szinay fejelte látványosan a kapu jobb oldalába (0-2). A félidő utolsó percében Tóth kapott jó átadást, mindenkit kicselezett és a végén a kapu bal sarka mellé helyezett. Meccslabda lehetett volna. 

A második félidő forgatókönyve az elsőhöz hasonlóan alakult, azzal az eltéréssel, hogy ebben a játékrészben már nem rúgtunk újabb gólokat, pedig a lehetőségeink megvoltak rá.  

Dobos Sándor: - A csapat minden tagjának kijár a dicséret, hiszen egy nagyon értékes győzelmet értünk el olyan csapat otthonában, ahová nem nyerni járnak az ellenfelek.  A mérkőzésen is nagyon meg kellett dolgoznia a csapatnak a sikerért. A kemény munka mellett, jól is játszottak a fiúk.

2021. május 3. Tarr Andráshida SC

megosztás