Érzelem és hideg fej, ez lehet a kulcsa a megyei rangadónak

Öthetes felkészülés után jött el a 2018/2019-es bajnoki szezon kezdete. Sok minden történt a szezonzárás és a rajt között, amiről Dobos Sándor vezetőedzőnkkel beszélgettünk. 

- Kemény időszakon vagyunk túl, ami az erőnléti dolgokat és a lélektani dolgokat is jelent. Amit terveztünk, azt elvégeztük a fiúkkal. Az elmúlt két hétben sem vettünk vissza az edzések intenzitásából és erősségéből, mert mindez hosszú távon jelenthet számunkra plusz dolgot. A csapat remekül dolgozott, de a munka még átcsúszik az első fordulót követő időszakra is. 

Nem volt egyszerű a helyzet, mivel a felkészülés elején három meghatározó játékosunk Major, Horváth és Vittman is megyei riválisunkhoz távozott. Érkezett: Safet Jahic, Bailo Dávid, Szí Péter József, Bontó Marcell, Jóna Bálint, Rózsa Ruben. Időközben sajnos a szezonkezdet kényszerű okok miatt kénytelenek voltunk megválni Pajor Imre, Varga Márk és Baráth Martintól, akik érzékeny veszteséget jelentenek. 

-  Talán már túl vagyunk a nehezén és csak a focira koncentrálhatunk. Nem volt könnyű ez az időszak és lelkileg is rendbe kellett tenni a társaságot. Úgy érzem felkészültünk az előttünk álló erőpróbákra- folytatta Dobos Sándor. 

Szombaton, az első fordulóban megyei rangadóval kezdünk. Ellenfelünk az FC Nagykanizsa jelentős igazolásokkal erősítette meg keretét és önbizalommal telve érkezik hozzánk. 

- Sok nézőre számítunk, ami igazi labdarúgó hangulatot kölcsönözhet a rangadónak. Felkészültünk ellenfelükből, már amennyire lehetett. Érzelem dús mérkőzésre számítok, ahol fontos lesz megtalálnunk az egyensúlyt a lelkesedés és a hideg gondolkodás között. Szeretnénk jól kezdeni a szezont. 

A sérültek listáján Balla Ádám és Rózsa Ruben szerepel, a többiek erőtől duzzadva, nagy önbizalommal várják a kezdést. 

A találkozó 17 órakor kezdődik és a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat időben érkezzenek. A mérkőzésre egy szezonnyitó ingyenes kiadvánnyal is jelentkezünk. 

Hajrá Hida!

2018. augusztus 3. Tarr Andráshida SC

megosztás