Fegyelmezett játékkal nyertünk Teskándon

A Megyei I. osztály 27. fordulójának rangadóját vívtuk a Teskánd vendégeként. 

Technoroll Teskánd–Tarr Andráshida SC 1-4 (0-3)
Teskánd, 200 néző. Jv: Varga P.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Kalamár, Fábián, Balla, Nagy Z., Szabó M., Bekes (Horváth E.), Kovács L. (Molnár A.), Czafit,Tóth L. (Pataky), Szinay (Czotter). Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Nagy. ill: Tóth 2, Balla, Fábián

Az első félidő elején a biztonság volt a legfontosabb, ki kellett alakítanunk a legjobb védekezési formációt, majd fokozatosan a támadásra koncentráltunk. Megtaláltuk azokat a játékelemeket, amelyekkel a legnagyobb zavart tudtuk okozni ellenfelünk védekezésében, és ezután ezeknek a játékszituációknak kialakítását  helyeztük előtérbe.
Nagy Zoltán nagyszerű szabadrúgására érkezett Balla Ádám a legjobb ütemben, látványos fejesgólja megadta az alaphangot a 28. percben (0-1). A következő öt percben Tóth László eldönthette volna a mérkőzést, hiszen két nagy gólhelyzetben is tévedett egy kicsit. Ekkor még nem volt elég pontos, majd döntő érdemeket szerzett a két góljával. A második gólunkat is egy jól kivitelezett pontrúgás után szereztük. Kovács László nyeste nagyszerű ívben a labdát a kapu elé a jobb oldalról a 37. percben, és fiatal játékosunk Fábián Kristóf érkezett pontosan és helyezett a kapu bal oldalába (0-2).  A gólok, érthetően nagyon megfogták ellenfelünket, amire mi a legjobb választ adtuk. Nagy Zoltán tudatosan, eltervezett labdával ugratta ki Tóth Lászlót, aki most már nem hibázott és háromra növelte előnyünket a 39. percben (0-3).

A második félidőben ellenfelünk mindent egy lapra tett fel és nagy nyomás alá helyezte csapatunkat, amikor már kezdett lanyhulni, akkor kaptunk egy nagyszerű lövés után gólt (1-3).
 Ebben az időszakban is benne volt támadásainkban a gól, de nem tudtuk ekkor még lezárni a mérkőzést. Ezt csak a mérkőzés vége előtt tíz perccel tudtuk megtenni, egy látványos támadás végén. Az addig is nagyszerűen játszó Szabó Martin mintaszerűen ment el a jobb oldalon, majd tökéletesen centerezett és Tóth László ismét jókor volt, jó helyen és lezárta végleg a mérkőzést a 81. percben. A mérkőzés hátralévő részében még növelhettük volna góljaink számát, de a további lehetőségeink kimaradtak.   

Dobos Sándor: - Nagyon fontos mérkőzésen vagyunk túl sikeresen. Ez annak köszönhető, hogy a csapat ismét fegyelmezett volt. A mérkőzés folyamán, tíz perc kivételével az történt, amit elterveztünk. A tíz perc sem a csapat hibája volt, hanem az enyém. A játékosaink egytől egyig nagyon jó teljesítményt tettek ki a pályára, azt gondolom, hogy jó volt Hidainak lenni ezen a délutánon! Köszönjük a támogatást a minket nagyon szép számmal elkísérő szurkolóinknak.  

2021. május 10. Tarr Andráshida SC

megosztás