Andráshida SC focitábor 2021. július 5-9.

FOCITÁBOR ANDRÁSHIDÁN

Az Andráshida SC a hagyományoknak megfelelően az idei nyáron is megrendezte Focitáborait - Németh András U13 edző és Kovács Jenő utánpótlás szakmai vezető vezetésével. Az első időpont – 2021.07.05 – 09. - nyílt tábor volt az ASC Sportcentrumban. Ugyan zömében az ASC igazolt játékosai vettek részt, de voltak nem igazolt gyerekek sőt Gödöllőről Zalaegerszegen nyaraló két testvér is aktívan részt vett a tábor életében.

Az előzetesen jelentkezők megkapták a heti programot. Minden nap TOTO 13+1 a labdarúgással kapcsolatos kvíz kérdésekkel kezdődött. Aki jó választ adott – röpült a müzli szelet… jutalmul. Ezt követte a délelőtti „Európa Bajnokság.” A gyerekek szabadon választottak csapatokat – minden nap más volt a csapatkapitány – és az EB-én résztvevő csapatok neveit vették fel. Délután folytattuk a meccseket, nagy küzdelmek voltak! Különféle termi játékokkal, célba rúgó versenyekkel tettük színesebbé a napokat. Állandó téma volt az akkor zajló EB melynek a mérkőzéseit kielemeztük, megvitattuk.

Napi háromszori étkezést tartalmazott a program – tízórai, finom meleg ebéd melyet a Gastro Kerekes Kft. szállított helybe és uzsonna. A napi foglalkozások reggel 8:00-tól – 17:00 óráig tartottak és a fő cél az volt, hogy a gyerekek jól érezzék magukat! A délutáni foglalkozásokat értékeléssel és jutalmazással zártuk.

Minden évben – így most is – az egyik nap az AquaCity élmény parkban töltöttünk egy délutánt – a gyerekek nagy örömére!

Az utolsó nap végén a teljes hét értékelésre került ahol a gyerekek mondták el a véleményüket majd pár szóban edzői stáb is értékelt. Zárásul jutalmakat osztottunk miden gyermek örömére.

A Focitábornak a fő „hozadéka” az volt, hogy több focizni vágyó gyermeket igazoltunk az ASC családjába, hogy Ők is Hősökké váljanak az egyesületben. 

Jövőre újra találkozunk! 

Kovács Jenő - Utánpótlás szakmai vezető

Hajrá HIDA! 

megosztás