Foghíjas csapattal is a győzelemre törekszünk

A 14. fordulóban újabb rangadó vár a fiúkra. A második helyen álló és a feljutással kacérkodó Kaposvári Rákóczi FC csapatához látogatunk szombaton. Dobos Sándornak nincsen könnyű dolga, mivel eltiltás és sérülések is hátráltatták a heti munkát:

-  Szegleti Gergő és Simonfalvi Gabi sajnálatos sérülése még mindig élénken él a fiúkban, de megpróbáltunk ezektől elvonatkoztatni és maximálisan felkészülni ellenfelünkből. A Rákóczi jó állománnyal rendelkező, jó focit játszó csapat. Egykori NB I-es játékosokkal megerősített kerete alkalmas lehet a feljutásra. Nekünk a saját játékunkat kell játszanunk. Az Ajka elleni idegenbeli mérkőzés első félidejéből okulva sokkal racionálisabb focit kell játszanunk, határozott védekezéssel. Ha fegyelmezettek leszünk, akkor egy jó mérkőzést vívhatunk az esélyesebb Kaposvárral. 

Dobos Sándor elmondta továbbá, hogy Szegletire és Simonfalvira nem számíthat. Előbbinek még az öt sárgalapja is összejött, míg utóbbinak még vizsgálatok vannak hátra, hogy kiderítsék mi okozhatta a szombati rosszullétét. Mellettük Tóth, Kovács és Vittman is kisebb sérüléssel bajlódik és csak a hét második felében edzettek.

Foghíjas csapatunk célja a pontszerzés és a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből. 

A találkozót Kovács Gábor Péter vezeti. 

2017. november 10. Tarr Andráshida SC

megosztás