Fölényes győzelem a Tungsram ellen

Az U16-os csapatunk a 13. fordulóban a Z. Becsali- Tungsram LSE együttesével találkozott. 

Tarr Andráshida SC- Z. Becsali- Tungsram LSE 11-1 (5-1)
Andráshida, Jv: Tóth György 

ASC: Boczkó- Ravadics, Tóth, Szula (Karádi), Szőke, Kovács (Koroncai), Gellén, Görcsi (Maléth), Orbán (Erdélyi), Ebedli (Káldi), Lukács (Németh). Edző: Baranyai István

Gólszerzők: Görcsi, Lukács, Orbán, Kovács, Szőke 3, Maléth 2, Erdélyi, Gellén. ill: Horváth D.

Az első félidőben elért 5:1-es gólkülönbséget szinte a második félidőben is meg tudtuk ismételni. Örömre ad okot, hogy a második félidőben hat cserejátékos kapott lehetőséget és több meghatározó játékost is pihentethettem. Kiemelést érdemel, hogy a második félidőben két 14 éves játékos is szerephez jutott és jó játékkal, gólokkal hálálták ezt meg.

Baranyai István: -Jó volt látni a sok gyönyörű támadást, melyet a csapat tudatosan épített fel és születtek szebbnél szebb gólok. A védekezésünk stabil volt és több játékos is már hetek óta kiegyensúlyozott teljesítményt tud nyújtani a posztján. 

Csütörtökön kerül megrendezésre az Andráshida TE elleni rangadó a bajnokságban. Jelenleg az ATE az első, csapatunk pedig szorosan követi a második helyen, a táblázaton. Célunk maximális teljesítmény mellett a legjobb eredmény elérése egy sportszerű mérkőzésen! 

2021. április 27. Tarr Andráshida SC

megosztás