TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Folytatni szeretnénk az ősszel megkezdett munkát
Folytatni szeretnénk az ősszel megkezdett munkát

Az első forduló halasztása miatt idegenben kezdjük el a tavaszi pontvadászatoz az NB III Nyugati csoportjában. Ma 14.30-kor a BKV Előre együttesénél vizitálunk. 

Dobos Sándortól a tervekről, reményekről érdeklődtünk:

-A bajnokság csúszása egy kicsit zavarta meg a csapat ritmusát a felkészülésben, mivel a hazai találkozóra időzítettük a formánkat. A hideg és hó miatt nem tudtunk füves pályán edzeni, így ez egy kicsit hátrányt jelenthet, a passzoknál, a játékszervezésnél. 

Vezetőedzőn elmondta, hogy felkészültek a hazaiakból és szeretnénk jó eredménnyel kezdeni a szezont. 

- Nem szeretnek minket az ellenfelek, mert nem hagyjuk őket kibontakozni, játszani. A fiúktól most is bátor és szenvedélyes játékot kértem, amibe belefér a kemény ütközés és kombinatív játék is. A BKV ellen többesélyes a mérkőzés, nem tudni miként változott a hazaiak játéka. 

Vezetőedzőnk kiemelte, hogy csapatként lehetünk eredményesek a tavasszal és a biztos NB III-as tagságot meg tudjuk szerezni. Nagyobb célokról azért nem álmodunk, mert ahhoz komolyabb támogatottságra lenne szükségünk. 

A telet viszonylag jól megúsztuk sérülésekkel. A maródiak listáján Bíró András az egyedüli, akinek a korábbi Achilles-ín sérülése, úgy tűnik a múlté, viszont ő is a bokájával bajlódik jelenleg. Ferencz Zoltán részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, ő most tér vissza a csapatba. 

Hajrá fiúk!

2018. március 11. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Érdi VSE

Tarr Andráshida SC


2018. december 5. 12.00

Magyar Kupa

Érdi VSE Sporttelep

PARTNEREINK