Fontos három pontot szereztünk

A 19. fordulóban közvetlen riválisunk a Mol Vidi FC II. csapata látogatott hozzánk. Az első félidő közepén hátrányba kerültünk, de a másodikban sikerült újítanunk és megfordítva a mérkőzést értékes győzelmet aratnunk.

Tarr Andráshida SC –Mol Vidi FC II. 3-1 (0-1)
Andráshida, 150 néző. Jv: Zám.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Takács, Kalamár, Horváth T. – Marsai, Bailo (Temlén), Bíró, Szegleti – Bontó (Horváth D.), Szinay (Tóth L.). Edző. Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bíró, Simonfalvi,, Tóth, illetve Horváth B.

A találkozó elején határozottan kezdtünk és nem hagytuk ellenfelünket támadást építeni. Voltak próbálkozásaink az első negyed órában, de gólt nem sikerült szereznünk. Nem úgy a vendégeknek, akik addig egyetlen kapura lövést jegyeztek és a másodikból, a 21. percben Horváth találatával előnybe kerültek (0-1). Hogy hátrányba kerültünk visszavetette egy kicsit a csapatot és kevésbé jó megoldásokat választottunk. Sok volt a felívelés és lecsúsztunk a pontrúgásokról is a vendég kapu előtt. A félidő hajrájában növelhette volna előnyét a fehérvári csapat, de Pápai 20 méteres, sarokra tartó lövését Czirjék szögletre tolta. 

A félidőben sikerült rendet tenni a fejekben és a második játékrészben újra a harcos arcunkat mutattuk. Sorra jöttek a helyzetek és egyre többször veszélyeztettünk a vendég kapu előtt. A 69. percben egy jobb oldali beadásból Bíró András fejjel egyenlített (1-1). Vezetőedzőnk cserékkel próbált frissíteni a csapaton, ami sikerült is. A 80. percben egy kapu előtti kavarodásnál Simonfalvi Gábor reagált a leggyorsabban és már is nálunk volt az előny (2-1). A hajrában a vendégek kitámadtak és mindent megtettek az egyenlítésért. Ez magával hozta, hogy jobban kinyíltak hátul és a hosszabbításban Tóth László bebiztosította a győzelmünket. 

Dobos Sándor: - Az első félidőben is mi uraltuk a játékot és egy hibánkat kihasznált az ellenfél. A félidőben azt kértem, hogy 3-4-helyen többet adjunk bele a játékba. Ezt a fiúk meghallgatták és a cserék is jót tettek a játéknak Az ősszel több hasonló koreográfiájú mérkőzést vesztettünk el, most a sokat tettünk érte, hogy ne így legyen és a szerencse is mellénk állt. Fontos, megérdemel győzelmet arattunk. 

Szép volt fiúk!

2019. március 18. Tarr Andráshida SC

megosztás