TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Fontos három pontot szereztünk
Fontos három pontot szereztünk

A 19. fordulóban közvetlen riválisunk a Mol Vidi FC II. csapata látogatott hozzánk. Az első félidő közepén hátrányba kerültünk, de a másodikban sikerült újítanunk és megfordítva a mérkőzést értékes győzelmet aratnunk.

Tarr Andráshida SC –Mol Vidi FC II. 3-1 (0-1)
Andráshida, 150 néző. Jv: Zám.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Simonfalvi, Takács, Kalamár, Horváth T. – Marsai, Bailo (Temlén), Bíró, Szegleti – Bontó (Horváth D.), Szinay (Tóth L.). Edző. Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bíró, Simonfalvi,, Tóth, illetve Horváth B.

A találkozó elején határozottan kezdtünk és nem hagytuk ellenfelünket támadást építeni. Voltak próbálkozásaink az első negyed órában, de gólt nem sikerült szereznünk. Nem úgy a vendégeknek, akik addig egyetlen kapura lövést jegyeztek és a másodikból, a 21. percben Horváth találatával előnybe kerültek (0-1). Hogy hátrányba kerültünk visszavetette egy kicsit a csapatot és kevésbé jó megoldásokat választottunk. Sok volt a felívelés és lecsúsztunk a pontrúgásokról is a vendég kapu előtt. A félidő hajrájában növelhette volna előnyét a fehérvári csapat, de Pápai 20 méteres, sarokra tartó lövését Czirjék szögletre tolta. 

A félidőben sikerült rendet tenni a fejekben és a második játékrészben újra a harcos arcunkat mutattuk. Sorra jöttek a helyzetek és egyre többször veszélyeztettünk a vendég kapu előtt. A 69. percben egy jobb oldali beadásból Bíró András fejjel egyenlített (1-1). Vezetőedzőnk cserékkel próbált frissíteni a csapaton, ami sikerült is. A 80. percben egy kapu előtti kavarodásnál Simonfalvi Gábor reagált a leggyorsabban és már is nálunk volt az előny (2-1). A hajrában a vendégek kitámadtak és mindent megtettek az egyenlítésért. Ez magával hozta, hogy jobban kinyíltak hátul és a hosszabbításban Tóth László bebiztosította a győzelmünket. 

Dobos Sándor: - Az első félidőben is mi uraltuk a játékot és egy hibánkat kihasznált az ellenfél. A félidőben azt kértem, hogy 3-4-helyen többet adjunk bele a játékba. Ezt a fiúk meghallgatták és a cserék is jót tettek a játéknak Az ősszel több hasonló koreográfiájú mérkőzést vesztettünk el, most a sokat tettünk érte, hogy ne így legyen és a szerencse is mellénk állt. Fontos, megérdemel győzelmet arattunk. 

Szép volt fiúk!

2019. március 18. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Zalaszentgróti VFC

Tarr Andráshida SC


2019. október 20. 14.00

Megyei I.o. 11. forduló

Zalaszentgróti Sportpálya

PARTNEREINK