Fontos három pontot szereztünk Semjénházán

A 7. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltunk a Semjénháza ellen. 

Semjénháza SE – Tarr Andráshida SC 1-3 (0-0)
Andráshida, Jv: Siket László

Tarr Andráshida SC: Orbán -, Balla, Kalamár (Pungor), Czafit, Fábián (Horváth)- Czotter, Csongár (Molnár), Temlén, Szabó- Tóth (Koroknyai), Bakó (Molnár). edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Dömötör ill: Szabó, Balla, Pungor 

Nehéz talajú pályán, nem alakult ki folyamatos játék. A találkozó elejétől kezünkbe vettük az irányítást, de a lelkesen játszó hazaiak ellen nehéz dolgunk volt. nem játszottunk jól és igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk. A csere nélkül felálló házigazda a hosszú kapuskirúgásokból próbált kontratámadásokat vezetni. Az első félidő gól nélkül záródott. 

A második félidőben már sokkal pontosabban és jobban játszottak a fiúk. A 61. percben Szabó Martin révén sikerült is vezetést szereznünk. Egy kis figyelmetlenség és egy hosszan előrevágott labdából indulva Dömötör gyorsan egyenlített (1-1). A hazaiak egyre jobban fáradtak, úgy kerültünk még inkább fölénybe. A 72. percben Balla Ádám révén sikerült újra előnybe kerülnünk (1-2). A biztos győzelmet a 92. percben Pungor Mián állította be találatával (1-3). 

Dobos Sándor:- Megérdemelt győzelmet arattunk egy nagyon szívósan küzdő ellenféllel szemben. Nagyon fontos volt ez a három pont megszerzése, hiszen ezzel a sikerrel továbbra is ott vagyunk a legjobbak között. 

Szép volt fiúk!

2019. november 24. Tarr Andráshida SC

megosztás