Fontos, hogy egy vidám, barátságos csapatban focizzak

Vasárnap délután a jelenlegi sereghajó Gyirmót FC Győr II csapatát fogadjuk. Beharangozónkban ezúttal csapatunk egyik motorjával, Marsai Mátéval beszélgettünk.  

Miért a labdarúgást választottad, volt-e más sportág, ami tetszett?

-Már gyerekkorom óta focizom, a labdarúgás mellett jártam kézilabdaedzésekre, illetve sakkoztam hobbiszerűen – ezek mégsem nőttek úgy a szívemhez, mint a futball. Az áttörést számomra igazán az jelentette, amikor  11 évesen felvételt nyertem a Vasas Akadémiára Budapestre, innentől fogva nem is volt számomra kérdés, hogy mit is szeretnék valójában csinálni.

Kettő éve igazoltál Hidára, mi döntött mellettünk?

-Zalaegerszegre jelentkeztem az egyetemre, gyógytornász szakmára, s szerettem volna a futballt a tanulás mellett is folytatni NB3-as szinten, ezért is döntöttem így, hogy megpróbálkozom Andráshidán.

 Hogy érzed magad, milyen a csapat?

-Az első pillanattól fogva mindenki nagyon szimpatikus, barátságos, úgy érzem nagyon hamar befogadott a társaság. Koromhoz képest több klubban megfordultam, de ilyen összetartó közösséggel egy klubban sem találkoztam, mint Andráshidán.

-Az idei tavasz remekül sikerült eddig, némi megingással...szerinted mi a titok? Miben rejlik a csapat ereje?

-Ahogy az előbb is említettem, a társaság összetartó, talán ez lehet a kulcsa az egésznek. Számomra nagyon fontos, hogy egy vidám, barátságos csapatban focizzak. Természetesen emellett megemlíteném, a hétről hétre tartó kemény edzéseinket, melyet nagyon jól bizonyít a tabellán való elhelyezkedésünk.

 Mit vársz a sereghajtó ellen?

-Annak ellenére, hogy utolsók a tabellán, jó játékerőt képviselnek, ezért sem számítok egyszerű mérkőzésre. De persze, mint minden más meccsen most is a győzelemre fókuszálunk, s mivel a hazai mérlegünk nagyon jó, remélem hogy ismét 3 ponttal gazdagodunk.

A mérkőzés 16.30-kor kezdődik és várjuk a szurkolóinkat az összecsapásra!

2018. április 28. Tarr Andráshida SC
 

megosztás