Fontos idegenbeli siker

A 10. fordulóban a Gyirmót FC Győr II. csapatához látogattunk. Örömteli volt számunkra, hogy közel egy hónap kihagyás után Simonfalvi Gábor újra a csapat rendelkezésére állhatott. Sajnos Nagy Zoltán továbbra is a maródiak névsorát erősítette. A vendéglátóink megerősített kerettel készültek és az NB II es keretből öten is visszajátszottak. 

Gyirmót FC Győr II. - Tarr Andráshida SC 1-2 (0-0)

Győr, Alcufer Stadion, Jv: Jakab Árpád, (Aradi József, Gráf András)

Gyirmót FC Győr II: Rusák, Nagy, Kőris, Czár, Papp, Tóth, Tiba, Dávid, Csongrádi (Jano), Vörösbaranyai (Tóvizi), Széles, edző: Nagy László.
 
Tarr Andráshida SC: Horváth M., - Kalamár, Simonfalvi, Major, Balla- Varga, Szegleti, Kovács (Takács), Tóth, Horváth D. (Horváth T.)- Vittman, edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Jano, ill. Vittman, Major 

Lelkesen és szervezetten kezdtük a mérkőzést. A félidő nagy részében mezőnyjáték folyt a pályán. Jól zártak a védelmek és kevés helyzet alakulhatott ki. Valamivel aktívabbak voltunk a hazaiaknál, de Rusák kapus remek napot fogott ki.

A nagyszünetben a Gyirmót középpályást cserélt támadóra, később kiderült jó húzásnak bizonyult. A második félidőben aktívabban futballoztak a csapatok. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, sőt még egy kapufát is lőttünk. Az 56. percben Tóth László húzta meg a bal szélt és beadására pontosan érkező Vittman megszerezte a vezetést (0-1). A gól után nagyobb fokozatra kapcsoltak a hazaiak – némi játékvezetői támogatást is élvezve.  A 71. percben a csereként beállt Jano ragasztott bombagólt a kapunkba (1-1). Nem estünk össze a bekapott gól után és továbbra is szervezetten és koncentrálva játszottunk. A mérkőzés hajrájában Varga Márk végezhetett el egy bal oldali szabadrúgást, amit a középen érkező Major Máté pofozott a hazai kapuba ezzel megszerezve csapatunknak a győztes találatot. 

Dobos Sándor: - Értékes három pontot szereztünk! Küzdelmes mérkőzést játszottunk és sokat tettünk és dolgoztunk ezért a sikerért. Az elmúlt fordulókban többször is elpártolt mellőlünk a szerencse, úgymond balszerencsés körülmények között vesztettünk pontokat, de ma egy munkás mérkőzésen sikerült három pontot szereznünk. 

Szép volt fiúk!

Fotók: gyirmotfc.hu

2017. október 14. Tarr Andráshida SC
 
 

megosztás