Fontos mérkőzést nyertünk a Szepetnek ellen

Hazai pályán fogadtuk a forduló előtt még veretlen Szepetnek együttesét. 

Tarr Andráshida SC – Szepetnek SE 2-1 (0-1)
Andráshida, 130 néző, Jv: Bors Balázs

Gólszerzők: Fülöp 2, ill: Kobra 

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Horváth E., Kalamár, Fábián, Bekes, Szabó, Cseke (Czotter), Csongár (Németh), Tóth, Színay, Bakó (Fülöp (Pataky). Edző: Dobos Sándor

A védelemmből és a középpályáról sérülés miatt hiányzók nélkül egy kicsit szokatlan felállásban futottunk ki a pályára. 

Lendületesen kezdtek a csapatok. A 10. percben Tóth a bal szélen lendült támadásba, majd lőtt, de László kapus fogta a rövid sarkot. A vendégek is próbálkoztak, de egyelőre kevés sikerrel. Színay többször a szepetneki védelem mögé került, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. A 24. percben egy rossz felszabadításból kontráztak a vendégek és egy baloldali beadást Kobra helyezte közelről a kapunkba (0-1). A gól előtt sem voltunk elég magabiztosak és keveset passzoltunk, inkább az előre ívelést választottuk. A 38. percben növelhette volna előnyét a Szepetnek, de előbb Czirjék kapus, majd a kapufa mentette meg csapatunkat a góltól.  A félidőben volt bőven mit megbeszélni az öltözőben. 

A fordulás után Bakót Fülöp váltotta. A csapatjátékunk varázsütésre megváltozott. A 47. percben (szinte középkezdésből) egyenlítettünk. Tóth húzta meg a szélt, lövése kipattant a védőkről éppen a 11-es ponton érkező Fülöp el, aki a hálóba bólintott (1-1).  Sorra jöttek a helyzetek. Szabó húzott befelé a jobb szélen, de rövidsarokra leadott lövését szögletre mentette a kapus. Az 56. percben jött a fordulat. Fülöp lépett ki jó ütemben a védők között és a kimozduló kapus mellett a hálóba lőtt (2-1). A találkozó hajrájában mindkét csapatnak voltak helyzetei, de az eredmény már nem változott. Második félidei játékunknak köszönhetően megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. 

Dobos Sándor:- Nehéz mérkőzésre számítottunk és nehéz is lett. Hiába voltak meg az első félidőben a lehetőségeink, egy rossz indítás után a vendégek szereztek előnyt. Pontatlanul játszottunk, keveset passzoltunk. A szünetben azt kértem, hogy sokat passzoljunk és harcosabban játszunk. Ezt a játékot és mentalitást kaptam vissza a második félidőben és egy kicsit a szerencse is mellénk ált. Nagyon fontos sikert értünk el, egy jó csapat ellen!

Szép volt fiúk!

2020. szeptember 7. Tarr Andráshida SC

megosztás