TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Fontos mérkőzést nyertünk a Szepetnek ellen
Fontos mérkőzést nyertünk a Szepetnek ellen

Hazai pályán fogadtuk a forduló előtt még veretlen Szepetnek együttesét. 

Tarr Andráshida SC – Szepetnek SE 2-1 (0-1)
Andráshida, 130 néző, Jv: Bors Balázs

Gólszerzők: Fülöp 2, ill: Kobra 

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Horváth E., Kalamár, Fábián, Bekes, Szabó, Cseke (Czotter), Csongár (Németh), Tóth, Színay, Bakó (Fülöp (Pataky). Edző: Dobos Sándor

A védelemmből és a középpályáról sérülés miatt hiányzók nélkül egy kicsit szokatlan felállásban futottunk ki a pályára. 

Lendületesen kezdtek a csapatok. A 10. percben Tóth a bal szélen lendült támadásba, majd lőtt, de László kapus fogta a rövid sarkot. A vendégek is próbálkoztak, de egyelőre kevés sikerrel. Színay többször a szepetneki védelem mögé került, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. A 24. percben egy rossz felszabadításból kontráztak a vendégek és egy baloldali beadást Kobra helyezte közelről a kapunkba (0-1). A gól előtt sem voltunk elég magabiztosak és keveset passzoltunk, inkább az előre ívelést választottuk. A 38. percben növelhette volna előnyét a Szepetnek, de előbb Czirjék kapus, majd a kapufa mentette meg csapatunkat a góltól.  A félidőben volt bőven mit megbeszélni az öltözőben. 

A fordulás után Bakót Fülöp váltotta. A csapatjátékunk varázsütésre megváltozott. A 47. percben (szinte középkezdésből) egyenlítettünk. Tóth húzta meg a szélt, lövése kipattant a védőkről éppen a 11-es ponton érkező Fülöp el, aki a hálóba bólintott (1-1).  Sorra jöttek a helyzetek. Szabó húzott befelé a jobb szélen, de rövidsarokra leadott lövését szögletre mentette a kapus. Az 56. percben jött a fordulat. Fülöp lépett ki jó ütemben a védők között és a kimozduló kapus mellett a hálóba lőtt (2-1). A találkozó hajrájában mindkét csapatnak voltak helyzetei, de az eredmény már nem változott. Második félidei játékunknak köszönhetően megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. 

Dobos Sándor:- Nehéz mérkőzésre számítottunk és nehéz is lett. Hiába voltak meg az első félidőben a lehetőségeink, egy rossz indítás után a vendégek szereztek előnyt. Pontatlanul játszottunk, keveset passzoltunk. A szünetben azt kértem, hogy sokat passzoljunk és harcosabban játszunk. Ezt a játékot és mentalitást kaptam vissza a második félidőben és egy kicsit a szerencse is mellénk ált. Nagyon fontos sikert értünk el, egy jó csapat ellen!

Szép volt fiúk!

2020. szeptember 7. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Technoroll Teskánd

Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 27. forduló

2021. május 9. 16.30

Teskánd Sportpálya

PARTNEREINK