Gellénházán nyertünk, a Sárvárral nem bírtunk

Az NB III-as rajtra készülő csapatunk két edzőmérkőzést is játszott szombat szerda ritmusban. Az elmúlt szombaton a megyei első osztályú Gellénháza együtteséhez látogatottunk. A találkozó remekül szolgálta mindkét csapat felkészülését, ugyanis egy kemény, jó iramú mérkőzést játszottak egymással a felek. Az első félidőben Szegleti Gergő szerzett vezetést, majd a másodikban Horváth Tamás találataival 2-0-ra nyertünk egy szervezetten védekező hazai csapat ellen. 

Gellénháza–Tarr Andráshida SC 0–2 (0–1)
Tarr Andráshida SC:. I. félidő: Jahic – Jóna B., Simonfalvi, Kalamár, Nagy Z. – Marsai, Kovács L., Szegleti – Szabó B., Kónya Sz., Pajor I. II. fél¬idő: Czirjék – Jóna B., Baráth, Szi Péter J., Kalamár – Ferencz B., Varga M., Marsai, Bailo – Horváth T., Horváth D.

Gólszerzők: Szegleti, Horvát T.

Csapatunk a következő edzőmeccsét szerdán, az előzetes tervekkel ellentétben hazai pályán játszotta az NB III-ba most visszajutott Sárvár ellen. A vendégek kispadján a ZTE FC korábbi kiválósága Kovács László ült. Dobos Sándor felforgatott kezdőcsapattal küldte pályára a fiúkat és ez a védekezésünkön és a támadásainkon is meglátszott. Mondhatjuk hiányzott a tengely- Simonfalvi – Kovács - Tóth - a csapatból. Az első félidő elején egy védelmi hibát kihasználva szereztek vezetést a vendégek, amit a második félidőben megdupláztak és így 2-0-ra nyertek. 

Tarr Andráshida SC:. I. félidő:  Czirjék– Jóna B., Szi P., Kalamár, Nagy Z. – Marsai, Ferencz, Szegleti Horváth T.-, Bíró. Horváth D. II. félidő: Jahic – Latyák B., Horváth M., Kalamár,Nagy –Szegleti, Fülöp, Szabó, Bailo – Kónya, Bontó.

Dobos Sándor:- Mindkét mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket és azt kaptam amit vártam. A labdabirtoklásunk jó, de a támadásbefejezésünkön még van mit javítanunk. Néha kicsit bizonytalanok vagyunk hától, de ez a szezonra szilárdulni fog. Sok a fiatal játékosunk, akiknek még sok rutinra van szükségük. 

Együttesünk szombaton a Hévíz együttesét fogadja 10 órától, amely a bajnoki rajt előtti utolsó mérkőzésünk lesz. 

Ezt követően majd gőzerővel készülünk az augusztus 4-i bajnoki nyitányra, ahol a megyei rivális Nagykanizsa csapatával mérkőzünk hazai pályán.

2018. július 26. Tarr Andráshida SC 

megosztás