Győzelem a ráadásban

A 19. fordulóban a visszavágás reményében fogadtuk a Dunaharaszti MTK együttesét. A győzelmet a ráadásban, egy parádés góllal szereztük meg. 

Tarr Andráshida SC- Dunaharaszti MTK 2-1 (1-1)

Andráshida Sportcentrum, 50 néző, Jv: Gáspár A. (Keszthelyi T., Gyűrűsi P.)

Tarr Andráshida SC: Horváth M.- Horváth T., Major, Balla (Kalamár), Nagy, - Marsai, Kovács, Szegleti, Simonfalvi (Varga) - Vittman, Tóth (Horváth D.), edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Tóth, Vittman, ill: Gacsal

A kétnapos eső miatt felázott talaj várta a csapatokat. Az első perctől kezdve irányítottunk és mezőnyben is jobban játszottunk. Az 5. percben Horváth Tamás kapott remek indítást a jobb szélen, de lövését a vendégek kapusa hárította. A 9. percben Balla Ádám jelezte, hogy nem bírja a térde, így kényszerű cserét kellet végrehajtanunk. Helyére Kalamár Milán érkezett. Nem tört meg a lendületünk és a 13. perc elején Tóth László kapott jó labdát a jobb oldalon és egy csel után a hálóba lőtt (1-0). A vendégek nem tudták játszani a saját játékukat, mert már a félpályánál kemény falba ütköztek. A 23. percben újabb kényszerű cserét kellett eszközölnünk, ugyanis Simonfalvi Gábor is jelezte, hogy két kemény ütközés után a térde nem bírja a terhelést. Helyére Varga Márk érkezett. Sorban jöttek a helyzetek, de a legnagyobbat Tóth László hagyta ki, aki szemben a kapussal pontatlanul célzott. Az utolsó percben egy pontrúgást végezhetett le a Dunaharaszti. Röviden tudtunk felszabadítani s az újra középre lőtt labda lecsorgott a védőinkről és Gacsal Norbert a bal sarokba lőtt és kiegyenlített (1-1). 

Az eső a második félidőben sem csillapodott így a csapatoknak továbbra is küzdeniük kellett az elemekkel is. Szó szerint a küzdelem dominált a pályán és főleg a mezőnyben folyt a játék. Kevés volt a helyzet és igazán nem mozgatták meg a kapusokat a csapatok. Az idő egyre fogyott és nem úgy tűnt, hogy bármelyik együttes képes eldönteni a találkozót. Dobos Sándor húzott egy merészet a hajrában és pályára küldte Horváth Danit és támadóbbá tette a csapatot. A hosszabbítás második percében egy középre ívelt labdát éppen Dani csúsztatott meg, ami Vittman Ádámhoz került, aki remek megoldást választva megszerezte a győztes találatunkat!

Dobos Sándor:- Fegyelmezetten és jól játszottunk az első félidőben. A kényszerű cserék nem zavarták meg a csapategységet és hamar előnybe kerültünk. Eldönthettük volna a mérkőzést, de a helyzeteinket nem lőttük be. A félidő hajrájában egy lecsorgó labdából egyenlítettek a vendégek. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de a végén egy parádés találattal eldöntöttük a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, hiszen most is szívvel-lélekkel játszottak!

Győzelmünkkel a harmadik helyre ugrottunk, ami a mai Ajka –PAFC II mérkőzéstől függ, hogy meg is tarthatjuk-e. Szerdán, ha az időjárás is engedi, akkor a 15 órától pótoljuk majd a Szabadkikötő elleni halasztott bajnokit.

2018. március 18. Tarr Andráshida SC 

megosztás