Győzelem, vezéráldozatokkal

A 13. fordulóban a jó erőkből álló III.Ker. TVE együttesét fogadtuk. 

Tarr Andráshida – III. Kerület TVE 3-1 (2-1)
Andráshida, Jv.: Juhász Bálint

Tarr Andráshida SC: Macher – Simonfalvi (Horváth T.), Balla, Major, Nagy G. (Horváth D.) – Kalamár, Kovács L., Ferencz, Szegleti (Marsai) – Tóth l., Vittman, edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Kalamár, Ferencz, Vittman, illetve Szilágyi.

Kiállítva: Szkunc 

Harcosan kezdtek a fiúk. A vendégek a biztos védekezésre törekedtek. Sajnos 25 percen keresztül csak mezőnyjáték folyt a pályás értékelhető helyzet nélkül. A 28. percben a térfelünk közepén Szegleti szabálytalankodott és a sípszó pillanatában visszarúgott labda fejen találta és sajnos nem tudta folytatni a játékot. Helyére Marsai Máté érkezett. A 20 méteres szabadrúgást Szilágyi tekerte a baj sarokba (0-1). A gól felpaprikázta a fiúkat és végre elkezdtünk játszani. A 33. percben egy baloldali pontrúgásra Kalamár érkezett a hosszú saroknál és fejjel egyenlített (1-1). Kezünkbe vettük a karmesteri pálcát és sorra jöttek a helyzetek is. Négy perc kellet az újabb találathoz. Ismét a baloldalról érkezett a vendég kapu elé a labda, amire Ferencz érkezett pontosan és kicsit nehezen, de a hálóba lőtt (2-1). 

A második félidő kezdetétől határozottan játszottunk és irányítottuk a mérkőzést. Az 52. percben egy mintaszerű akció végén Vittman kapott remek labdát a 16-on belül és okosan helyzete a labdát Palásthy kapujába (3-1). Támadásban maratunk és néhány átlövéssel veszélyeztettünk. A 69. percben váratlan dolog történt. A vendég térfél jobb oldalán Simonfalvi minden előjel nélkül a fűre esett és nem mozdult. A fiúk és a kispad is a játékos segítségére sietett, aki hossza ápolás után saját lábán hagyta el a pályát. Dermedten néztük, hogy mi lehet a baj játékosunkkal, akit nem sokkal később mentő vitt a sürgősségire. A mérkőzés hátralévő részében néhány pontrúgással veszélyeztetett a vendégcsapat, de nem voltak komoly gólhelyzeteik. Csapatunk megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot. 

Dobos Sándor: -A bekapott gól után elkezdtünk igazán játszani és jól használtuk ki a lehetőségeinket. A fiúk taktikusan játszottak és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Sajnos két meghatározó játékosunk elvesztése lelkileg viselte meg a csapatot. A győzelemnek így is nagyon örülünk!

2017. november 4. Tarr Andráshida SC
 

megosztás