Győzelemmel kezdtek fiataljaink is

A Téli Műfüves Bajnokság Zalaegerszegi csoportjában a harmadik fordulóból előrehozott találkozón, amely fiataljainknak a nyitófordulót jelentette, a Police-Ola együttesével játszottunk. Tóth László beszámolója:

Police-Ola U19 – Tarr Andráshida SC U19 0:3 (0:2)
Zalaegerszeg, Téli Műfüves Bajnokság, Jv: Miszori (Gróf, Kaj)

Tarr Andráshida SC: 1. félidő: Kiss B. - Horváth Bend., Ábrahám M., Novák M., Sipos R. - Horváth Benc., Czafit G., Takács L., Szőke D., Huszár Á., Sohár B.
2. félidő: Dobos B. - Sipos P., Fábián B., Czotter B., Szabó L. - Lendvai H., Dömötör P., Sipos K.(Papp L.), Fekete F., Nagy - Palócz D., Csiszár S.edző: Tóth László 

Amit kértem a srácoktól az öltözőben, igyekeztek végrehajtani mindkét félidőben. A mérkőzésen úgy gondolom végig mi domináltunk, de kértem is, hogy iramot próbáljunk adni, próbálja meg mindenki kifutni magát az adott félidőben. A 2. Félidőben pályára lépett hat U17-es játékos, véleményem szerint megfelelően megoldották a feladatukat, ha volt is, aki nem a megszokott posztján játszott. Nagyobb koncentrációval szerezhettünk volna még gólokat, de elsőre nem volt ez olyan rossz. Külön öröm hogy hosszú sérülés után újra pályára tudott lépni Papp Levente is. Így is volt azért három meghatározó játékosunk, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, de szerencsére hamarosan már újra a csapattal tudnak készülni.

Hajrá Hida!

2021. január 28. Tarr Andráshida SC

megosztás