Győzelemmel kezdtük a felkészülési mérkőzéseket

Az első felkészülési mérkőzésünket a megyei II. osztályban szereplő Letenye SE vendégeként játszottuk. 

Letenye SE- Tarr Andráshida SC 0-4 

Tarr Andráshida SC: Czirjék-Németh E. (Hegedüs V.), Kalamár M., Fábián K., Bekes G. (Cséber K.)-Cseke P. (Németh R.), Czafit B., Csongár P., (Czotter B.), Temlén M., Tóth L. (Balázs B.), Bakó B. (Szabó M.). edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Fábián K., Temlén M., Szabó M., Kalamár M.

A Letenyén megszokott szépszámú nézősereg előtt, egy jó mérkőzést sikerült játszanunk. Stabil volt a játékunk a mérkőzés nagy részében. Türelmesen játszottunk, sokat birtokolva a labdát, magabiztos győzelmet értünk el. 

Dobos Sándor:- Megfelelő számú helyzetet alakítottunk ki a mérkőzés folyamán, de a védekezésünk a második félidőben szellősebb volt, mint szerettük volna. Elégedett voltam a csapattal és örültem, hogy a hosszú pihenő után végre ismét mérkőzést játszottunk. Jobb helyet el sem tudtam volna képzelni, az újra kezdésre, mint ezt a pályát, hiszen ez nekem hazai pályának számít.

Az örömben sajnos üröm is vegyült, hiszen egyik tehetséges fiatal játékosunk Czafit Balázs, egy ütközés folyamán, súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Reméljük, mihamarabb újra sorainkban tudhatjuk egészségesen, hiszen csapatunk egyik alappillére. Jobbulást Bazsi!

2020. július 19. Tarr Andráshida SC
 

megosztás