Győzelemmel kezdtük a szezont

Szombaton elrajtolt a 2017/2018-as NB III-as bajnoki szezon. A Nyugati csoport nyitófordulójában a Veszprém együttesét fogadtuk. A vendégeknél a kezdőben kapott helyet a korábban nálunk játszott Polareczki Roland. 

Tarr Andráshida SC–VLS Veszprém 2-0 (1-0)
Zalaegerszeg, Andráshida LSC Sporttelep. Vezette: Horváth P.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. -Balla Á. (Takács S.), Major M., Simonfalvi G., Horváth T. - Marsai M., Varga M.(Szegleti G.)- Szabó M. (Kalamár M.), Horváth D., Tóth L. - Bíró A. Vezetőedző: Dobos Sándor

VLS Veszprém: Szűcs L. – Felber P., Gulyás G., Gunther Zs., Bognár B., Fridrich D., Kocsis G., Polareczki R. (Dobsa G.), Hoós P. (Szanyó D.) Szabó B., Irmes D. Vezetőedző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Bíró A. (büntetőből), Varga M.
 
Jól kezdett a csapat, motiváltan, célratörően játszottunk és a második percben már megszerezhettük volna Tóth L. révén a vezetést, de kimaradt a nagy lehetőség. Az első játékrészben több lehetőségünk volt a gólszerzésre, mint ellenfelünknek. Horváth Dani kétszer is gólt szerezhetett volna és Bíró kapufájánál is kifelé pattant a gólvonalról a labda. A Veszprémnek is volt két lehetősége, de védőink menteni tudtak. A játékrész végén megérdemelt büntető után Bíró megszerezte a vezető gólunkat (1-0). A helyzetek alapján ez volt igazságos.

A második félidőben az eredmény tartása volt a legfontosabb, de Varga egy nagyszerű átlövésből, a 47. percben kettőre növelte az előnyünket (2-0). Ellenfelünk nagy erőket mozgósított, sokat kockáztatva támadott, mezőnyfölényt alakított, ki de gólt nem tudott elérni, csak a kapufák számában egyenlített. 

Dobos Sándor:- Fontos három pontot szereztünk, ami különösen fontos volt a nyitány miatt. Játékosaim jól teljesítettek, sokat dolgoztak, csapatként küzdöttek. Most ennek kellett hoznia a győzelmet, tudtuk csak így nyerhetünk.

Fotó: zaol.hu/Pezetta Umberto

2017. augusztus 13. Tarr Andráshida SC
 

megosztás