Győzelemmel zárta az őszt az U19-es csapatunk

TARR Andráshida SC U19 - SFAC U19 4:1 (1:0)

TARR Andráshida SC: Molnár M. – Horváth B., Fentős M., Ábrahám M., Szabó L., - Fentős I., Czafit G., Dömötör P., - Sohár B., Nagy-Palócz D., Sipos K.
Csere: Molnár M., helyett Dobos B., Sipos K. helyett Fekete F., Sohár B., helyett Kistüttősi Á., Dömötör P. helyett Peresztegi M.

Gól: Nagy-Palócz (2), Ábrahám, Peresztegi

Szinte irreális talajú pályán kellett lejátszanunk a mérkőzést, szerencsére tudtunk alkalmazkodni a körülményekhez. Hamar vezetést szereztünk és több góllal is növelhettük volna előnyünket, de rendre nem tudtuk feltenni az „i”-re a pontot. Ellenfelünk néhány veszélyes kontrát vezetett, két gólos vezetésünk után szépített is, de a harmadik gólunk már megnyugtató előnynek tűnt és egy szép találattal le is tudtuk zárni a mérkőzést.

Czigola Zsolt: Mindig a kötelező a legnehezebb – szokták mondani. Megkönnyíthettük volna a dolgunkat, ha az ellenfél kapuja előtt határozottabbak vagyunk, de a végére így is megnyugtató lett a különbség. Dicséret a játékosoknak, hogy a mély talajú pályán fegyelmezetten játszottak és akarták a győzelmet.

U17-es és U19-es csapatunk az őszi szezont a hétvégén befejezte. "Pihenés" képpen mindkét csapatunk indul a saját korosztályának futsal bajnokságban majd az új évben remélhetőleg sérülés és betegségmentes felkészülést kezd meg januárban. Az U19-es csapatunk a hagyományos téli felkészülési tornával kezdi a mérkőzéseket. 

Az utolsó forduló képei: U19 és U17

Hajrá Hida! 

megosztás