Győzelmet érdemeltünk volna

A Regionális U-19-es bajnokság 26. fordulójában pontért, vagy pontokért utaztunk Ménfőcsanakra. 

ESK Győr-Ménfőcsanak – Andráshida SC 2:2 (0:2) 
Győr-Ménfőcsanak, Jv: Ihász Tamás

ASC: Dobos B., Horváth Bend., Hegedűs V., Papp L., Sipos R. - Szőke D.(Sipos K.), Czotter B., Németh R., Takács L.(Csiszár S.), Sohár B.(Lendvai H.), Novák M. edző: Tóth László 

Gólszerzők: Mózes 2, ill: Czotter, Sipos

Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen a 4. percben büntetőhöz jutott csapatunk, amit Czotter magabiztosan értékesített. Később is nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, helyzeteket dolgoztunk ki, de sajnos azokat ki is hagytuk. Ellenfelünk egy-két pontrúgás után tudott némi veszélyt jelenteni a kapunkra. Aztán a 44. percben szabadrúgáshoz jutottunk közvetlenül a felezővonalon. Sipos végezte el és lepte meg a kapust, aki beadásra számított, de a labda kapuban kötött ki (0-2).
A második félidő is hasonló mederben zajlott, igaz itt már a hazai csapat is többet kockáztatott hátrányban. Helyzeteket alakítottunk ki, amiket ismét ki is hagytunk. Aztán a 70. percben büntetőhöz jutott a hazai csapat, amivel szépítettek. A gól után is próbáltunk dominálni, de gólt nem tudtunk szerezni, ellenben a hazai csapat az utolsó pillanatban kiegyenlített. 

Tóth László: -Amit elterveztünk úgy gondolom maradéktalanul végrehajtották a srácok. Végig nagy lelkesedéssel játszottunk, rengeteg melót beletettek a fiúk, győzelmet érdemeltünk volna. Sajnos a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és csak egy ponttal tértünk haza. A második gól a hosszabbítás első percében történt a játékvezető szinte egyből le is fújta a mérkőzést.  Nem nagyon értettem, illetve a hazai edző sem, amikor volt hat csere és rengeteg játékmegszakítás. Kicsit olyan volt, mintha meg akarta volna várni az egyenlítés. De ez csak egy dolog, be kell rúgni a helyzetek és akkor nem lett volna kérdés. A játékosokat azért dicséret illeti.

2021. május 3. Tarr Andráshida SC

megosztás