Győztünk, de a játék még lehet jobb

Az U19-es regionális bajnokság észak-nyugati csoportjában Mosonmagyaróvár ellen játszottak fiataljaink. Tóth László beszámolója:

MITE – Andráshida SC 0:4 (0:2)
Mosonmagyaróvár, Zárt kapuk mögött, Jv: Baán Attila 

ASC: Dobos B., - Németh R., Hegedűs V., Papp L., Sipos R.- Lendvai H. (Sipos P.), Czotter B., Takács L. (Horváth B.), Huszár Á. (Sipos K.), - Sohár B. (Csiszár S.), Novák M. edző: Tóth László 

Gólszerzők: Kocsis (öngól), Czotter B., Sohár B., Sipos K.

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az első percekben már helyzetek maradtak ki. Hamar egyoldalúvá vált a találkozó, ami csak helyzetekben közte két kapufával mutatkozott meg. Azonban gólt csak a félidő hajrájában sikerült szereznünk, amikor is Novák centerezésébe rosszul ért bele az egyik hazai játékos. Pár perc múlva Sipos remek szögletére tökéletesen érkezett Czotter és fejelt szép gólt. 

A második félidő hasonló mederben zajlott, nagy labdabirtoklási fölény, rengeteg helyzet. Aztán a 67. Percben Novák M. adott középre Sohár érkezett és szerzett gólt. A mérkőzés legvégén még Sipos is betalált Csiszár kapufája után érkezve a kipattanóra. 

Tóth László:-A győzelemhez gratulálok játékosaimnak, de a mutatott játékhoz nem nagyon tudok. Már a mérkőzés elején magunkhoz vettük az irányítást, de rengeteg rossz döntést hoztunk, illetve a passz minőség is hagyott kívánni valót maga után. Félidőben kertem, hogy jobban összpontosítsunk, mert hiába vezetünk nem nézett ki valami jól a dolog. A második félidőben talán valamivel jobb volt már a játék, cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe, ennek külön is örülök. Lényeg a 3 pont volt, amit meg is szereztünk.

2021. április 5. Tarr Andráshida SC

megosztás