Háromból három

A 20. fordulóban a Csorna vendégeként szerepelt csapatunk. 

Csornai SE- Tarr Andráshida SC 0-3 (0-1)
Csorna, JV: Bodzai Áron (Kovács G., Gráf A.)

Tarr Andárshida SC: Horváth M., - Simonfalvi, Major, Kalamár, Nagy, -Marsai (Ferencz), Szegleti, Kovács (Fülöp), Horváth T., - Tóth (Szabó), Vittman, edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Nagy, Major, Szegleti.

Az első 20 percben hatalmas erőbedobással támadott a hazai csapat. Szinte a térfelünkre szorított bennünket a Csorna, aki szerette volna előnnyel zárni az offenzívát. A fiúk remekül védekeztek és nem hagyták helyzetbe kerülni a hazaiakat. Úgy hoztuk le ezt az időszakot, hogy nem volt valamire való helyzetük sem a házigazdáknak. Fokozatosan jöttünk ki a szorításból és átvettük a mérkőzés irányítását. Visszaesett a Csorna játék és egyre többször kerültünk helyzetbe. A 32. percben Kovács László oldalbeadására pontosan érkezett Nagy Zoltán és előnyhöz juttatta csapatunkat (0-1).

Egygólos vezetéssel még lendületesebb lett a játékunk a nagyszünet után és már mezőnyfölényben játszottunk. Az 49. percben Major Máté érkezett pontosan egy beadásra és szerezte meg második gólunkat (0-2). Nem kellett sokat várni a harmadik gólunkra. Az 56. percben Szegleti Gergő egy szép átlövésből növelte előnyünk (0-3). A gyorsan bekapott gólok megpecsételték a Csorna sorsát és egyre jobban szétesett a játékuk. A kérdés az volt, hogy a mérkőzés végére mennyi lesz a gólkülönbség. A csapat ötletes és magabiztos játékkal szerezte meg sorozatban harmadik győzelmét!

Dobos Sándor: - Ahogy számítottunk rá, nagyon bekezdett a Csorna. Taktikusan és higgadtan játszva vészeltük át az első 20 percet komolyabb hazai helyzet nélkül. A folytatásban három gólt szereztünk és eldöntöttük a találkozót. Olyan csapatot győztünk le idegenben, akik a keretük és lehetőségeik alapján sokkal többre lennének hivatottak!

Győzelmünkkel megerősítettük a helyünket a dobogón!

2018. március 24. Tarr Andráshida SC

megosztás