Hátrányban nem ment a fiúknak

A regionális U17-es bajnokság 23. fordulójában, a Pápa együttesét fogadtuk. 

Andráshida SC-Pápai ELC 0-3 (0-2)
Andráshida, Zárt kapuk mögött, Jv: Vizi István

ASC: Molnár-Bagonyai B., Ábrahám M., Czotter B., Szabó L.-Fábián B., Fentős I., Dömötör P. (Peresztegi M.), -Fekete F., Pálinkás B., (Kistüttösi), Nagy-Palócz D. edző: Balla Ádám

A 14. percben megszerezték a vezetést a vendégek egy 11-esből, ami előtt vélhetően lesen volt az ellenfél játékosa. A 19. percben Varga Bence egy védelmi hibát kihasználva lőtt újabb gólt a Pápaiaknak. Ezután mezőnyben egyenrangú ellenfélként próbálkoztunk a szeles időben, száraz pályán zajló mérkőzésen, ám a 73. percben egy újabb vendég góllal végleg eldőlt a mérkőzés. Szabó Levente egy szép mozdulattal eltalálta el kapufát, ám sajnos lőtt gól nélkül maradt ezúttal csapatunk.

Balla Ádám: - Sajnos a mai mérkőzésen nem láttam a csapaton az elszántságot, talán egy kicsit sok volt az elmúlt egy hónapban ez nekik fejben. Hátrányból sem könnyű játszani ilyen nehéz talajon, de összességében nem tettünk sokat a pontszerzésért, hiszen rengeteg rossz megoldás akadt minden csapatrészben. Jövő pénteken majd Győrben lehet javítani, nem szeretném őket ezzel a mérkőzéssel terhelni, pár hibát ki kell javítani és minden rendben lesz, mint ahogy egész évben.

2021. április 12. Tarr Andráshida SC

megosztás