Idegenbeli győzelemmel kezdtük a szezont

A Megyei 1-es bajnokság nyitófordulójában a Zalakomár vendégei voltunk. 

Flexibil-Top Zalakomár–Tarr Andráshida SC 2-3 (0-2)
Zalakomár, 150 néző. Jv: Bors B.

Flexibil-Top Zalakomár: Tóth-Pajor M. – Végh, Takács, Csalló, Németh K., Horváth I., Nagy A., Horváth J., Madarász Z., Horváth Zs. (Daróczi), Madarász Sz. (Fábián). Edző: Nagy Attila István.

Tarr Andráshida SC: Orbán D. - Horváth E. Balla Á., Kalamár M., Fábián K. – Molnár A. (Czafit B.), Csongár P., Szabó M., Temlén M., - Tóth L. (Bencik D.), Bakó B. (Színai B.). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Horváth J. (2). ill: Czafit B, Szabó M., Bakó B., 

A mérkőzés elejétől irányítottunk és több helyzetet is kialakítottunk.  A félidő második felében végre sikerült kihasználnunk ellenfelünk hibáit és a 35. percben előbb Bakó Barnabás, majd három perccel később Szabó Martin is betalált (0-2). Sajnos a hajrában még egy büntetőt is hibáztunk, pedig azzal akár le is zárhattuk volna a találkozót. 

A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék és mindkét oldalon adódtak helyzetek. A 62. percben Czafit Balázs góljával növeltük a különbséget (0-3). A folytatásban hullámzóvá vált a játékunk, túlságosan megnyugtatta a fiúkat a vezetés. A hajrában egyre veszélyesebben támadtak a hazaiak és Horváth János góljaival (80’, 84’) nyílttá tudták tenni a mérkőzés. A küzdelmes, jó iramú mérkőzésen végül sikerült megtartanunk az előnyünket és győzelemmel kezdenünk a szezont. 

Dobos Sándor:- Őszességében jól játszottak a fiúk, jó eredményt értünk el egy veszélyes csapat otthonában. Ezen a mérkőzésen ízelítőt kaphattunk abból, hogy mi vár ránk ebben a bajnokságban. Hullámzó volt a teljesítményünk a mérkőzésen belül.  Azon kell dolgoznunk, hogy a rosszabb periódusokban is stabilak legyünk. A jobb szakaszokban viszont minél hatékonyabbakká kell válnunk. A mérkőzésen jó volt a hangulat, a csapat nagy biztatást kapott. Köszönet jár ezért, a csapatot elkísérő szurkolóinknak.

Szép volt fiúk!

2019. augusztus 12. Tarr Andráshida SC

megosztás