TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Idegenben javítottunk
Idegenben javítottunk

A megyei első osztály 9. fordulójában a Lenti TE vendégei voltunk. A célunkat, az újabb győzelem megszerzését sikerült elérnünk. 

Lenti TE SE- Tarr Andráshida SC 1-4 (1-2)
Lenti, Jv: Hegedüs (Bilicz, Tuboly)

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Horváth (Pataky), Kalamár, Czafit - Cseke, Cséber (Pungor), Csongár (Balázs), Czotter, Szabó, Színay (Bakó), Tóth. Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Simon ill: Szabó, Tóth 2, Színay

Eltiltás és a sok sérült miatt, most sem a jól megszokott kezdővel álltunk fel Lentiben. Ennek ellenére az első 20 percet jól megnyomták a fiúk és sok helyzetet kialakítottunk és ki is hagytunk. A 12. perben Szabó szerezte első találatunkat, majd Tóth sem akart lemaradni csapattársától és a 17. percben megduplázta az előnyünk (0-2). Túlságosan megnyugtatta csapatunkat a magabiztos kezdés és sok teret adtunk a házigazdának. A 26. percben még időben jött a hidegzuhany, mikor Simon egy pontrúgásból szorossá tette a találkozót (1-2). 

A fordulás után egy kicsit az öltőzőben maradtak a fiú és az első negyed órában nagyon kellett koncentrálnunk, hogy ne egyenlítsen a Lenti. Sorra jöttek a szögletek és a pontrúgások, bedobások, de jól álltuk a sarat és sikerült kivédekeznünk ezt a nehéz időszakot. A folytatásban ismét átvettük az irányítást és jöttek a helyzetek is. A hajrában Színay és Tóth is betalált kialakítva a 1-4-es végeredményt. 

Dobos Sándor: - Kicsit nehéz volt a héten a felkészülésünk, az ismert okok miatt. Sokat beszélgettünk a fiúkkal, akik maximálisan álltak a munkához. A találkozó elején eldönthettük volna a helyzeteink alapján a mérkőzést, de a fiúkban még benne voltak az elmúlt mérkőzés emlékei. A második félidő elején nehéz pillanatokban is helyt áll a csapat és megérdemelt és fontos sikert arattunk idegenben. 

2020. október 10. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Semjénháza SE

Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 11. forduló

2020. november 29. 13.00

Semjénháza Sportpálya

PARTNEREINK