Idegenben javítottunk

A megyei első osztály 9. fordulójában a Lenti TE vendégei voltunk. A célunkat, az újabb győzelem megszerzését sikerült elérnünk. 

Lenti TE SE- Tarr Andráshida SC 1-4 (1-2)
Lenti, Jv: Hegedüs (Bilicz, Tuboly)

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Horváth (Pataky), Kalamár, Czafit - Cseke, Cséber (Pungor), Csongár (Balázs), Czotter, Szabó, Színay (Bakó), Tóth. Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Simon ill: Szabó, Tóth 2, Színay

Eltiltás és a sok sérült miatt, most sem a jól megszokott kezdővel álltunk fel Lentiben. Ennek ellenére az első 20 percet jól megnyomták a fiúk és sok helyzetet kialakítottunk és ki is hagytunk. A 12. perben Szabó szerezte első találatunkat, majd Tóth sem akart lemaradni csapattársától és a 17. percben megduplázta az előnyünk (0-2). Túlságosan megnyugtatta csapatunkat a magabiztos kezdés és sok teret adtunk a házigazdának. A 26. percben még időben jött a hidegzuhany, mikor Simon egy pontrúgásból szorossá tette a találkozót (1-2). 

A fordulás után egy kicsit az öltőzőben maradtak a fiú és az első negyed órában nagyon kellett koncentrálnunk, hogy ne egyenlítsen a Lenti. Sorra jöttek a szögletek és a pontrúgások, bedobások, de jól álltuk a sarat és sikerült kivédekeznünk ezt a nehéz időszakot. A folytatásban ismét átvettük az irányítást és jöttek a helyzetek is. A hajrában Színay és Tóth is betalált kialakítva a 1-4-es végeredményt. 

Dobos Sándor: - Kicsit nehéz volt a héten a felkészülésünk, az ismert okok miatt. Sokat beszélgettünk a fiúkkal, akik maximálisan álltak a munkához. A találkozó elején eldönthettük volna a helyzeteink alapján a mérkőzést, de a fiúkban még benne voltak az elmúlt mérkőzés emlékei. A második félidő elején nehéz pillanatokban is helyt áll a csapat és megérdemelt és fontos sikert arattunk idegenben. 

2020. október 10. Tarr Andráshida SC

megosztás