Ismét egy gól döntött

A negyedik fordulóban egy küzdelmes mérkőzést játszottunk a Mol Vidi Fc II csapatával. 

MOL Vidi FC II.–Tarr Andráshida SC 1-0 (0-0)

Székesfehérvár, 100 néző. Jv.: Zám Zs. (Csóra Sz., Bognár L.)

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Jóna (Tóth L.), Simonfalvi, Takács (Fülöp), Nagy Z. – Horváth T., Marsai, Kalamár, Szegleti, Bailo, Szabó M. (Bontó),.edző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Komódi

Az első félidő úgy alakult, ahogy azt az öltözőben megbeszélte Dobos Sándor a fiúkkal. Remekül megszerveztük a védekezésünket és a kontráinkat is jól vezettük. Több lehetőségünk is akadt a gólszerzésre, de nem sikerült bevennünk a felnőtt csapatból visszajátszó Tujvel kapuját. Szegleti Gergőnek háromszor is lehetősége adódott a gólszerzésre, de a helyzetek kimaradtak. 

A második félidő is kiegyenlített játékot hozott. Az 52. percben egy felívelést követően Pápai, kis szerencsével jutatta a labdát a kapunkba, megszerezve a vezetést a Vidinek (1-0). A folytatásban magabiztosabbá váltak a hazaiak, míg nekünk kevés lehetőségűnk adódott az egyenlítésre. Erősen döntetlenszagú mérkőzésen végül a szerencsésebb csapat nyert. 

Dobos Sándor: - Stabilak voltunk egészen a gólig, amikor egy hiba elég volt, hogy hátrányba kerüljünk. A védelem jól zárt, de a következő időszakban az előre játékunkat kell stabilizálnunk. 

2018. augusztus 27. Tarr Andráshida SC
 

megosztás