Itt a következő BAJNOKI cím a 2020-2021-es bajnokságban!

A Megyei U16-os bajnokság döntőjében, az első összecsapást 5-2-re nyerték fiataljaink. A ma délutáni visszavágón 1-1-es döntetlent értek el, ami azt jelenti, hogy a felnőttek után a fiatalok is bajnoki címet szereztek idén. Fábián Péter írása: 

A megyei döntő két hónappal ezelőtt ugyan még távolinak tűnt, de csapatunk remek hajrával a saját kezébe tudta venni a sorsát és többször remek játékkal csapatként játszva megnyerte a csoportját több olyan csapatot megelőzve, akik várományosai lehettek – vélt vagy valós képességeik alapján - az első helynek. Miután megnyerte a Zala megyei U16-os bajnokság Északi csoportját a megyei döntőben Lenti U16-os csapatával találkozott oda – visszavágó alapon. Az első mérkőzésen megnyugtató előnyt szereztünk, melyet a második mérkőzésen sikerült megtartanunk.

Eddig is eredményes és sikeres utánpótlás eredményeinken felül ezzel a bajnoki címmel az U16-os csapatunk is bejelentkezett a jövő Andráshida SC csapatának! Köszönjük, hogy VELETEK dolgozhatunk és TI is biztosítjátok, hogy az Andráshida SC jövője az utánpótláson keresztül biztosított legyen. Büszkék vagyunk az újabb bajnoki címre igazi HŐSÖKKÉ lettetek!

Következő lépésként egy szinttel feljebb lép csapatunk már U17-es korosztályként, ahol a Regionális Bajnokságban nagy kihívás vár rá! U17-es csapat a megyei bajnokságból kilépve egy erősebb bajnokságban NB-s csapatok bajnokságában folytatja! SRÁCOK! Rengeteg munka vár RÁTOK, láttátok, hogy miben kell fejlődni, de most TI is láttátok, hogy van értelme a munkának!

További képek és edzői értékelés hamarosan! 

2021. június 12. Tarr Andráshida SC

megosztás