Jó mérkőzésen győztünk Letenyén

A 13. fordulóban a Letenye csapatához utaztunk. Azt kaptuk, amit vártunk: jó pálya, jó hangulat, remek meccs!

Letenye SE - Tarr Andráshida SC 0-3 (0-2)
Letenye,Jv: Iványi Gábor (Aczél, Szabados)

Gólszerzők: Kovács, Színay, Tóth

Letenye SE: Gerő- Kovács (Stropka), Balassa, Bilák (Őri A.), Móricz, Szilágyi, Karsai, Bogdán, Őri Cs., Kanizsai (Csesztregi), Hafstadter. edző: Tamás Tamás

Tarr Andráshida SC: Czirjék- Bekes (Czotter), Kalamár, Fábián, Horváth, Czafit, Csongár (Fülöp), Kovács, (Cseke), Szabó (Cséber), Tóth (Pataky), Színay. Edző: Dobos Sándor

A házigazda jól szervezte meg védekezését és nehezen tudtunk helyzetbe kerülni. A Teskánd ellen visszatérő Kovács László, most kezdőként kapott lehetőséget és a 12. percben átlövésből szerezte meg csapatunknak a vezetést (0-1). Továbbra is némi fölényben játszottunk, de nem volt egyértelmű átütő erő a támadásainkban. A 27. percben Színay egy akciógóllal növelte kétgólosra az előnyünket (0-2). 

A második félidő elején jött a szokásos hullámvölgy. A Letenye ebben az időben jól játszott és akár szépíthetett is volna. Az első negyed órát sikerült túlélnünk és ezt követően, a cseréknek köszönhetően visszavettük az irányítást. A 81. percben Tóth találata döntötte el végleg a mérkőzést. 

A házigazda igazolta, hogy jó csapat és végig nagy akarattal és lelkesedéssel játszott. 

Dobos Sándor:- Nagyon jó érzések vannak bennem, hiszen a szülővárosomba visszatérni és gyermekkorom legfontosabb helyszínén meccselni, a barátokkal találkozni felemelő. Sikerült nyernünk egy nagyon szervezetten játszó csapat ellen. Van mit még tanulnunk.  A találkozások és a győzelem együtt tette teljessé a napomat!

Fotók: Letenye SE

2020. november 7. Tarr Andráshida SC

megosztás