Jobban kell koncentrálnunk és küzdeni kell foggal, körömmel!

Ez egy jó felütés lehet a szombati mérkőzés előtt, amikor az újonc Komárom csapatát fogadjuk a harmadik fordulóban. Mondhatnánk, hogy ez a mérkőzés sem lesz könnyű, de ez minden mérkőzésre igaz, hiszen nincs csapat, aki ne harcolna a sikerért, a pontokért. Ezt kell nekünk is tennünk csapatkapitányunk, Horváth Tamás szerint is:

Új csapat, új szezon! A csk mit gondol a változásról, az új csapatról?
-Az idei nyári átigazolási szezonban sajnos 3 alapember távozott tőlünk már a nyár elején és még három játékos az alapozás utolsó heteiben igazolt másik csapathoz. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy a csapat magja, nagyobb része egyben maradt, illetve az újonnan érkező játékosok is ismerősök voltak számunkra, így nem okozott gondot nekik a beilleszkedés.  Fiatalabb lett a csapatunk, amit igyekszünk majd a szezon folyamán a magunk javára fordítani. 

Az első két mérkőzés alapján fejlődik a játék, ez folytatódhat az újonc Komárom ellen is?
- Így van, Szerencsére sikerült eggyel feljebb lépnünk játékban és pontban is az első meccs után. Fontos volt, hogy minél hamarabb szerezzük meg az első bajnoki pontunkat. Bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésen, a Komárom ellen még tovább fejlődik a csapat és sikerül pontot, pontokat szereznünk.

Hogy látod, miben lehettek erősek és miben gyengébbek ebben a szezonban?
-Mindenképpen erősségünk lehet a csapategység, amely mindig is jellemezte a csapatot. Véleményem szerint ebben a szezonban erősebb ellenfelek várnak ránk és a tavalyi teljesítményt is meg kell "fejelnünk " egyel, ha eredményeket akarunk elérni. Jobban kell koncentrálnunk és küzdeni kell foggal, körömmel. Mivel fiatal a csapatunk, így rutint kell szereznünk, amely a kezdetekben megnehezítheti a dolgainkat. Szerintem a legfontosabb, hogy minél hamarabb álljon össze egy koncentrált csapatvédekezés, hiszen ahogy mondani szokták a bajnokságot a védelem nyeri. 

Milyen meccset vársz szombaton?
-A hétvégi meccsen mindenképpen pontot, pontokat várok, de ehhez nagyon figyelnünk kell majd, hiszen az ellenfél rendkívül jó pontrúgásokból. Biztos vagyok benne, hogy felkészültek lesznek, hiszen Bozsik Péter az edzőjük, aki kiváló szakember és a játékosai közt nem kisebb név szerepel, mint Kenesei Krisztián.

A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik, amire várjuk a szurkolóinkat!

2018. augusztus 17. Tarr Andráshida SC

megosztás