Jól küzdöttek a fiúk

Három napon belül kétszer találkozott U14-es csapatunk az Andráshida TE együttesével. Az első mérkőzésen mi voltunk a házigazdák. Kovács Jenő beszámolója.

Andráshida SC – Andráshida TE 0:2 (0:1)
Andráshida, Jv: Dömötör Péter

ASC: Sipos Zsolt - Tóth Milán, Erdélyi Krisztofer, Sipos Tamás - Szabolcs Lóránt, Erdélyi Lorenzo, Sabján Ákos, Maléth Gábor - Persztegi Zalán, Kelemen Olivér.

Jók: Erdélyi Krisztofer, Erdélyi Lorenzo, Maléth Gábor, Sipos Zsolt.

Az őszről, a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltuk. Az ellenfél óriási magassági és súlyfölényben volt. Ebben a korban nagyon sokat számít! Sőt! Az ATE csapatában 10 játékos 2007-ben született, nálunk pedig csupán két ilyen születésű játékos van. Ez nem magyarázkodás, csupán a tények miatt.
A fentiek ellenére DICSÉRET illeti a fiúkat! Az erőfölény ellenére ügyesen játszottak a gyerekek, különösen a második félidőben. Két komoly gólszerzési lehetőségünk volt - sajnos kimaradt.

Ezen a mérkőzésen mutatkozott be az új Edző - Németh András. Horváth László egyik fiatalabb korosztálynál folytatja edzői tevékenységét.

Két nappal később megfordult pályaválasztói joggal, mi voltunk a vendégek. 

Andráshida TE – Andráshida SC 3:1 (1:1) 
Andráshida, Jv: Filinger Ferenc

ASC: Sipos Zsolt – Tóth Milán, Erdélyi Krisztofer, Sipos Tamás, Sabján Ákos, Erdélyi Lorenzo, Farkas Martin, Maléth Gábor, Peresztegi Zalán, Szabolcs Lóránt, Kelemen Olivér.

Gólszerzőnk: Peresztegi Zalán

Az egész csapatot dicséret illeti! Függetlenül az eredménytől! Három nap alatt két mérkőzést játszottak a gyerekek. Végig egyenrangú ellenfelek voltunk, a nagy fizikai fölényben lévő ellenféllel! Sőt, a mérkőzés jelentős részében mi játszottuk a focit. Ügyes összjáték jellemezte a játékunkat. Sok szép támadást vezettünk, gólhelyzeteink is voltak, csak ezek közül egyet sikerült kihasználni.

Szakmai szemmel nézve, a legjobb teljesítményt nyújtotta a csapat. Öröm volt nézni, hogy a gyerekek milyen ügyesen játszottak. Az edzéseken gyakoroltakat is többször megvalósították, ami nagy dolog, elismerés érte! Még egy meccsen sem kényszerítőztek ennyit! Bátran felvállalták az 1:1 elleni játékot. Nem ijedtek meg a nagy testű ellenfél játékosaitól! Ez azért is értékelendő, mert két nappal ezelőtt még ez nem volt látható. Remélem a gyerekeknek ez pozitív energiát ad és még lelkesebben jönnek edzésre!

A mérkőzés végén megérdemelte a csapat a pizzát – Szabolcs Balázs Apukának köszönhetően!

2021. Tarr Andráshida SC

megosztás