Jól sikerült az első ASC sportnap

Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal szervezett csapatunk sportnapot. Andráshidai sporttelepen a nagypályák mellett műfüves pálya és teqball asztal várta a sportolni és kikacsolódásra vágyó gyerekeket és szüleiket. 

- Egyesületünkben játszó kilenc korosztály, a Bozsikos 7 éveseken keresztül a felnőtt csapatig, a megye 3-asokkal együtt mindenki képviseltette magát- tájékoztatott Kovács Jenő 

A szervező célja az volt, hogy közelebb hozzák egymáshoz a korosztályokat és szüleiket az egyesületen belül és egy baráti, sportos napot töltsenek el együtt.  

Sportnapról lévén szó, sok-sok játékkal készültek a résztvevőknek, így a gyermek-szülő foci mellett, ügyességi játékok, vicces feladatok alkották a programot, melynek végén minden résztvevő egy díszes oklevéllel és egy éremmel térhetet haza. Amíg a focisták rúgták a labdát, addig a vállalkozó kedvű szülők különböző grillen sült, vagy kondérban készített finomságokkal készült.

Ajándék nélkül senki sem távozott a sportnap végén: egy éremmel és egy díszes oklevéllel köszönték meg a szervezők az aktívrészvételt.  

A remek hangulatú sportnapon természetesen már a jövőről is beszéltek a vezetők, hiszen július 11-én már az első felkészülési mérkőzését játssza a megyei első osztályban szereplő csapatunk.

fotó: Jóna István

2020. július 2. Tarr Andráshida SC

megosztás