Jól szerepelnek fiatalajaink

Az U19-es Regionális Bajnokság Észak-Nyugati csoportjában szerepel Tóth László irányította csapatunk. A második fordulóban Csornán még vereséget szenvedtek a fiúk, majd jött két győzelem. A harmadikban a Sorpont fogadták. 

Tarr Andráshida SC - SFAC 1900 SE 3:1 (1:0)

Tarr Andráshida SC : Hegedűs V.- Horváth Bendegúz, Lutter B., Novák M., Sipos R. - Szabó H. (Horváth Bence), Németh R., Czotter B., Szőke D. (Sipos P.), Takács L., Sohár B.

Gólszerzők: Sohár (2), Takács 

Jók: Hegedűs V., Németh R., Czotter B., Sohár B., Takács L.

Első bajnokinkon több hiányzóval játszva vereséget szenvedtünk Csornán, ezt mindenképpen szerettük volna hazai pályán kijavítani. 
Kisebb szerencsével indult a mérkőzés az újonc soproni csapat ellen, hiszen büntetőt hibáztak az elején. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de sajnos nagyon rossz arányban használtuk is ki az adódó lehetőségeket. Végül a fiúk magabiztos játékkal szerezték meg első győzelmüket. 

Tóth László: - Összeségében a hozzáállással elégedett vagyok, volt sok pozitív dolog, de látni, hogy miben kell meg sokat fejlődni, főleg a helyzetkihasználásnál még nagyobb koncentráció kell. A lényeg Itthon tartottuk a 3 pontot, amiért jár a gratuláció a srácoknak!

A következő fordulóban a Sárvár csapatához utaztunk. 

Sárvár – Tarr Andráshida SC 0:1 ( 0:0)

Gólszerző: Horváth Bence.

Tarr Andráshida SC: Dobos B., - Horváth Bend., Hegedűs V. (Horváth Benc.), Novák M., Sipos R. - Németh R. Czotter B., Lutter B. - Szőke D.(Sipos K.), Sohár B. - Szabó H. (Sipos P.)

Igazi csapatként végig harcolva és nem utolsó sorban nagyon szépen játszva nagyszerű győzelmet arattunk egy jó csapat otthonában. Gratulálok a srácoknak! 

2020. szeptember 24. Tarr Andráshida SC

megosztás