Kemény munka és a csapaszellem vezetett a sikerhez

Az U16-os csapatunk Lentiben lett bajnok. 

Lenti Torna SE – Andráshida SC 1-1 (1-1)
Lenti, 200 néző, Jv: Vörös László

Lenti TSE: Káli – Sasvári (Varga), Orsós (Bem), Szabó Mátyás (Lenner), Gerencsér (Bakos), Horváth, Balázs, Grózner, Balogh, Szabó Máté (Németh), Boronyák. 

ANDRÁSHIDA SC: BOCZKÓ BENEDEK (NEMES BALÁZS BENCE) - LUKÁCS MÁTYÁS (MALÉTH GÁBOR), TÓTH BÁLINT, CSONTOS CSONGOR, SZŐKE BENCE, FÁBIÁN BARNABÁS, KOVÁCS MARTIN, GELLÉN KEVIN BÁLINT, ERDÉLYI KRISZTOFER (KARÁDI ROLAND RAUL), EBEDLI BOTOND (ORBÁN MÁTÉ), KÁLDI BENDEGÚZ (NÉMETH-ZARKA PÉTER). EDZŐ: BARANYAI ISTVÁN

Gólszerzők: Balázs, Kovács M.

Kiállítva: Kovács Martin 63’, Maléth Gábor 71’

Jók: AZ EGÉSZ CSAPAT!!! Kiemelkedett: BOCZKÓ BENEDEK, CSONTOS CSONGOR, TÓTH BÁLINT, KÁLDI BENDEGÚZ, FÁBIÁN BARNABÁS, SZŐKE BENCE.

Baranyai István Tarr Andráshida U16 2020-2021 bajnokcsapat edzőjének beszámolója:

 A döntő mérkőzés visszavágóját csapatom nagyon nagy izgalommal és elszántsággal várta. Sajnos a keretből a döntő pillanatban több állandó kezdő játékosunk hiányzott sárgalapok, betegség és sérülések miatt. A mérkőzés előtti napokban nagyon sok időt töltöttünk taktikai megbeszélésekkel, illetve regeneráló edzéseket végeztünk, hiszen egy hét alatt 3 tétmérkőzést kellett játszani közel 28-32 fokos melegben. A csapat rengeteget fejlődött mind taktikailag, mind erőnlétileg, mely nagyban hozzásegített bennünket a bajnoki arany megnyeréséhez. Számomra különösen nagy öröm, hogy kettő olyan játékos is meghatározó szerepet kapott a csapatban, akik még a 14. életévüket sem töltötték be: Maléth Gábor, Erdélyi Krisztofer, akik szép jövő előtt állnak. A csapat több vezéregyéniséget is a keretében tudhat: Kovács Martin, Szőke Bence, Fábián Barnabás, Gellén Kevin, Görcsi Csaba, Tóth Bálint, illetve itt szeretném még megemlíteni Boczkó Benedek kapust, aki az egyik legfiatalabb játékosunk és óriási szerepet vállalt bravúrjaival, hogy a döntőt megnyerhessük, odáig eljuthassunk!

A bajnoki döntőben, tisztában voltunk azzal, hogy a rengeteg hiányzó miatt a csapat többi tagjának kell erejük felett teljesíteni, melyet hiánytalanul meg is tettek igazolták, hogy mindig számíthat rájuk a csapat: Lukács Mátyás, Ebedli Botond, Káldi Bendegúz, Csontos Csongor, Szula Milán, Koroncai Balázs, Karádi Roland Raul, Németh - Zarka Péter, Ravadics Benjamin, Orbán Máté, Herczeg Nimród, Nemes-Balázs Bence.

Engedjétek meg, hogy még a kereten kívül megemlíthessem Fazekas Patrikot, Bakonyi Gergőt és Borda Dávidot akik minden edzésen részt vettek és a hosszabban elnyúló sérülésük miatt csak részben tudtak a csapattal készülni, de maximálisan hozzájárultak a sikerekhez.

A csapat nevében köszönetet szeretnék mondani az előző edzőnek, Kirschner Bálának, aki a döntő mérkőzés másnapján ünnepelte születésnapját. Béla Bá! Ezzel az eredménnyel kívánunk az egész csapat és a stáb nevében Boldog Születésnapot! Ezen felül köszönet jár az utánpótlás szakágvezetőnek, Kovács Jenőnek. Köszönjük!

A döntőt megnyertük hazai pályán 5:2 -re, idegenben 1:1-et játszottunk. A csapat nem csak a döntőben, hanem évközben is megküzdött ezért az eredményért! A siker titka az edzéseken résztvevő 18-22 fő kemény munkája, mely óriási csapatszellemmel párosul. Ehhez tartozik egy olyan klub, ahol jó gyerekekkel, jó feltételek mellett, jó dolgozni!

Örülök, hogy ennek a sikernek részese lehettem, és hogy ennyi barátot szerezhettem!

Hajrá Hida!

2021. június 13. Tarr Andráshida SC 

megosztás