Készülünk a tavaszi rajtra

Hamar véget értek az ünnepek és lassan minden korosztálynak elkezdődhet a felkészülési időszak. A megyei első osztályban szereplő felnőtt csapatunk kezdte a legkorábban, hiszen ők már az első héten is tréningeztek. 

-Az elmúlt héten elkezdtük a rávezető edzéseket, kedden, csütörtökön és szombaton. Ezen a héten indult az igazi felkészülés, ami különbözik majd az eddig megszokottól, hiszen február elején már bajnoki mérkőzések lesznek. A tervek szerint az elmaradt bajnokikat fogjuk pótolni. Ennek megfelelően, egyszerűen a bajnoki ritmusban fogunk edzeni. Az edzéseken mérkőzésszituációkat, játékhelyzeteket fogunk gyakorolni, sok játékkal egybekötve. Kiemelt hangsúlyt kap még a gyorsaság fejlesztés, a motorikus, és a reakció és döntési gyorsaság- tájékoztatott Dobos Sándor vezetőedző. 

 Mikor kezdődhet a tavaszi szezon? Lesznek felkészülési meccsek? 

-A tavaszi szezon a tervek szerint az elmaradt meccsekkel indul: február 6-án ASC-Zalaszentgrót, míg február 13-án az ASC-Semjénháza találkozó kerül eljátszásra. Természetesen edzőmérkőzéseket is fogunk játszani a ZMLSZ szervezésében zajló műfüves bajnokságban. A program szerint, a nyitónapon találkozunk a Zalalövő csapatával -01.16-án- 17 órai kezdéssel a Városii Sportcentrum műfüves pályáján. Ebben a sorozatban játszunk még a Teskánd és a Lenti csapataival is. Az időpontok január 23 és 30-a, a helyszín és kezdési időpont még szervezés alatt. Bízunk a sérülésmentes felkészülésben! Hajrá Hida!

2021. január 14. Tarr Andráshida SC

megosztás