Két-három gól még bennem maradt...

Vittman Ádámmal készültünk a hétvégi fordulóra, amely nem lesz könnyű feladat, mivel a Puskás Akadémia II csapatával játszunk. Ádám meghatározó egyénisége a csapatunknak és rutinjára lehet építeni. 

Azt gondolom jól kezdődött számotokra a tavasz, hiszen hazai pályán eddig veretlenek vagytok? Ilyen kezdésre számítottál? Mi ennek a jó kezdésnek a háttere?
-Igen, ahogy mondod elkaptuk a szezon rajtot, igaz van bennem hiányérzet, mert az első két idegenbeli meccsünkön betliztünk, főleg a Szabadkikötő ellen vereség fáj, mert arra nem volt felkészülve a csapat. Hazai környezetben nagyon stabil és eredményes játékra vagyunk képesek és törekszünk az idegenbeli meccsekre is átmenteni a hazai formánkat. Titkon éreztem, hogy jók lehetünk ebben a bajnokságban, mert nyáron erősödtünk és gond nélkül beépültek az újonnan érkezők. Sanyi bá felkészült és jó szakember, pontosan tudja, melyik csapat ellen mit kell játszani, és ha a csapat fel tudja vinni a pályára az elképzeléseit, akkor eredményesek vagyunk, amit jól mutat a tabella. Hozzá tenném, hogy nagyon jó közösség vagyunk pályán és azon kívül, ami fontos eredményesség szempontjából is.

Nehéz dolgod van elől, hiszen szinte minden csapat készül rád. A lehetőségeid így is megvannak. Hogy érzed, egyénileg, hogy sikerült neked a rajt?
- Pontosan érzem, hogy sok csapat készül belőlem, ismernek. Kapok is eleget meccsek alatt előröl, hátulról. Lehetőségeimmel, amik a meccsek alatt adódnak megpróbálok maximálisan élni, próbálom kamatoztatni a rutinomat, de úgy érzem 2-3 gól bennem maradt még.

A hétvégén a Puskás Akadémiához utaztok. Mit vársz a mérkőzéstől?
- Hétvégén a Puskás Akadémia vár ránk, nagyban függ a játékuk, hogy kiket kapnak vissza az első csapatuktól, de én bízom a csapatban, hogy ponttal/pontokkal fogunk hazatérni.

A 8. fordulóban vasárnap tehát a Puskás Akadémia II. csapat ellen játszunk idegenben. A találkozót 13 órakor rendezik!

Hajrá fiúk!

2017. szeptember 30. Tarr Andráshida SC
 

megosztás