TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Kétgólos hátrányból fordítottunk, még is döntetlen lett a vége
Kétgólos hátrányból fordítottunk, még is döntetlen lett a vége

A megyei I. osztály 12. fordulójában a Szepetnek csapatát fogadtuk. 

Tarr Andráshida SC- Szepetnek SE 3-3 (2-2)
Andráshida 100 néző, Jv: Siket

Tarr Andráshida SC: Kiss- Horváth, Kalamár, Czafit, Czotter- Molnár (Fábián), Csongár (Bakó), Temlén, Szabó- Tóth, Színay (Káli).  Edző: Dobos Sándor

Szepetnek SE: Szőke –Török, Kiss, Szabó, Schuller-Petánovics, Horváth (Pati), Nagy, Bilák P. (Bilák B.), -Novák, Takács (Pataki). Edző: Domján László

Gólszerzők: Tóth (34. bü., 65.), Színay (43.)ill: Takács (13., 82.), Bilák P. (24.)

A Szepetnek agresszív játékával meglepett bennünket és a 13. percben Takács egy 25 méteres lövéssel előnyhöz is jutatta csapatát. A gól megfogta a fiúkat és nehezen találtuk a játék ritmusát. A 24. percben jött a hidegzuhany, hiszen az alapvonalról középre tett labdát Bilák vágta közelről a léc alá (0-2). Lassan ébredtünk, Az igazi áttörést a 34. percben Tóth kiharcolt és értékesített büntetője hozta meg. Látványosan visszaesett a vendégek játéka és a 43. percben egy rossz átadást lefülelve Tóth indította Színay-t, aki kiegyenlített (2-2). Az utolsó percben Szabó nagy ziccerben lőtt fölé. 

A másik félidőben egyértelmű volt a fölényünk. Sorra maradtak ki a helyzetek. A 65. percben megtört a jég és az alapról középre passzolt labdát Tóth 12 méterről a kapus feje fölött vágta a hálóba (3-2). A mérkőzés hajrájában erőre kaptak a vendégek és a 82. percben Takács újabb 25 méteres átlövés góljával pontot szereztek. 

Helyzeteink alapján nyerhettünk volna, de ennyi ziccert nem lehet elpuskázni büntetlenül.

Dobos Sándor:- Sikerült felállnunk kétgólos hátrányból és megfordítanunk a mérkőzést. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nagy rossz százalékban használjuk ki azokat. Még rutintalanok vagyunk, hiszen egyes szituációkban rossz döntéseket hozunk. Ha ez változik, az ilyen meccseket is hozni fogjuk. 

2019. október 28. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Csácsbozsok-NSE

   Tarr Andráshida SC


Megyei I.o. 7. forduló

2020. szeptember 27. 16.00

Nemesapáti Sportpálya

PARTNEREINK