Kiegyenlített első félidőt követően a rutin döntött Kaposváron

Az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában Kaposváron vendégeskedtünk. 

Kaposvári Rákóczi FC–Tarr Andráshida SC 3–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 270 néző. JV: Cseh 

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Dömötörfy, Czafit, Kalamár, Mavolo (Czotter) – Temlén (Czene), Péntek – Szabó M., Kovács L. (Karóczkai), Szinay (Fábián) – Vass (Pataky). Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Zvara, Pintér N., Mayer M. 

Lendületes jó mérkőzést játszottunk Kaposváron a szebb napokat is megélt Rákóczival. A csapatunk mindent megtett a pontszerzésért, játékosaink sokat futva nagyot küzdöttek, de sajnos nem tudtuk pontjaink számát gyarapítani.

Az első félidőben nagyon jól teljesítettek a fiúk. Sikerült teljesen eltüntetni a két csapat közti lehetőségbeli és rutinbeli különbséget. Pontosabb befejezéssel akár vezethettünk is volna, de helyette ismét jött a szokásos hiba a kapunk előtt és egy ártalmatlan szabadrúgásból, szerencsétlen körülmények között a kapunkba gurult a labda. Az első játékrészben inkább a döntetlen lett volna a reális eredmény. 

A második játékrész elejét megnyomta a Kaposvár. Sajnos az 55. percben Pintér kettőre növelte a hazai előnyt.  Nem tudtuk ugyan azt az energiát hozni, mint az első félidőben és ezt a hazaiak helyzetekkel és újabb góllal büntették. Összeségében a nagyságrendekkel több NB-és mérkőzésszám megnyerte a mérkőzést a hazaiaknak.

Dobos Sándor: - Az első félidőben jól játszott a nagyon fiatal csapatom. Két nagy lehetőséget is kialakítottunk, a játékrész végén pedig egy szerencsétlen gólt kaptunk. A második félidőben kijött a rutin, amit ebben a játékrészben nem tudtunk eltüntetni.

Fotó: https://www.facebook.com/kaposvarirakoczifc

2021. szeptember 27. Tarr Andráshida SC

megosztás