Király Gábor csapatát is legyőzték fiataljaink

Eg yidegenbeli és egy hazai mérkőzéssel folytatódott az U19-es bajnokság, 

U19 Regionális Bajnokság Észak- Nyugat 6. fordulójában a Király Gábor által alapított egyesület vendégei voltak fiataljaink. 

Király SZE – Andráshida SC 1:2 (1:0)
Szombathely, Király Sportlétesítmény, Jv: Vass

ASC: Dobos-Sipos, Czotter B., Czafit G., Szőke (Szabó), Sohár (Sipos K.), Horváth B., Lutter, Németh (Horváth B.), Takács, Novák. edző: Tóth László 

Gólszerzők: Czotter B.(11-es), Takács L.

Az első félidőben ellenfelünk egy szerencsés góllal vezetést szerzett, hiszen egy rossz labdaérintés után a saját kapunkban kötött ki a labda. Azonban jó volt látni a srácokon hogy nem pánikoltak, még úgy sem, hogy a félidő végén kényszerűségből a csapat egyik vezérét le kellett cserélnünk. Szünetben megbeszéltük, hogy attól hogy mezőnyben talán kicsit fölénk nőttek, nem volt több lehetőségük, mint nekünk és meg lehet nyerni ezt a mérkőzést. 

Tóth László: -Jó volt látni, ahogy a mindenki csúszott mászott azért, hogy meg tudjuk fordítani az eredményt. Nagyon elégedett vagyok, mert ha nem is most játszottunk a legjobban, de nagy szenvedéllyel és alázattal dolgozott mindenki. Gratulálok a csapatnak!

A hetedik fordulóban a Mosonmagyaróvár (MITE) együttesét fogadtuk. 

Andráshida SC - MITE 5:0 (2:0)
Andráshida, Jv: Dávid (Csiszár, Sándor)

ASC: Molnár M., - Horváth Bend., Lutter B., Novák M., Sipos R., - Szabó H., Németh R., Czafit G., Szabó L., Sipos K.(Szeglet B.), Sohár B.(Czotter B.). edző: Tóth László

Gólszerzők: Lénárt (öng.), Sipos K., Horváth Bend., Szeglet B., Németh R. (11-esből)

A 6. percben egy óngóllal szereztük meg a vezetést, majd a félidő hajrájában Sipos duplázta meg az előnyünket. A nagyszünet után Horváth növelte az előnyünk. A mérkőzés hajrájában a Szeglet is betalált, majd a 90. percben Németh étékesített egy büntetőt, kialakítva az 5-0-s végeredményt. 

Tóth László:- Nem játszottunk igazán jól és olyan tempóban, mint ahogy terveztük. Mindenki tette a dolgát, nagyobb figyelemmel akár még több gólt is szerezhettünk volna! Gratulálok a játékosoknak a 3 ponthoz!

Fiataljaink legközelebb október 24-én szombaton a Üstökös FC Győr együttesét fogadják 10 órától. 

2020. október 19. Tarr Andráshida SC

megosztás