Korai búcsú a Magyar Kupában

Hosszú idő után az első tétmérkőzését játszotta csapatunk. A Magyar Kupa megyei selejtezőjének első fordulójában a Teskánd vendégei voltunk. Sajnos nem sikerült a továbbjutás. 

Teskánd KSE –Tarr Andráshida SC 4-0 (3-0)

Teskánd, Magyar Kupa, Jv: Major Zs. (Mózsa, Füzi)

Tarr Andráshida SC: Czirjék Z. - Horváth E., Kalamár M.,Fábián K.,Cséber K.(Balla Á.),Cseke P., Czotter B. (Szinay B.), Temlén M.,Tóth L, Szabó M., Csongár P.(Kovács L. )edző: Dobos Sándor 

Gólszerzők: Bailo, Hetesi, Acél, Magyar (mind Teskánd)

 Rossz napot fogtak ki a fiúk. A hazaiak már az első félidőben nagy előnybe kerültek, majd a másodikban még egy góllal bebiztosították győzelmüket.  A gólokat súlyos egyéni hibákból kaptuk és erre csapatszinten nem tudtunk reagálni. Nagy előnyt adtunk egy extra napot kifogó csapatnak.

Dobos Sándor: - Csapatunk még kétarcú, hiszen egy héttel ezelőtt szervezetten és pontos játékkal nagyarányú győzelmet arattunk mostani ellenfelünk felett. Ezen a mérkőzésen is nekünk volt az első lehetőségünk, de nem éltünk vele. Ellenfelünk egy szerencsés góllal, és egy átlövéssel tíz perc alatt jelentős előnyre tett szert. Próbáltunk kiegyenesedni, de egy újabb figyelmetlen védekezésből megkaptuk a harmadik gólt, ami már nagyon nagy előny volt ellenfelünk számára.  A második félidőben meddő fölényben voltunk, amiből lehetett volna gólokat lőnünk, de ezen a napon nagyon pontatlanok voltunk.  Képletesen szólva, nehéz úgy eredményesen játszani, ha közben saját magunkat lőjük lábon, az ellenfél kapuja helyett. Sajnos nem volt egy egészséges lövésünk sem, ami eltalálta az ellenfelünk kapuját. A múlt héten szervezett, pontos, fegyelmezett és rendezett játékot mutattunk be, most pont az ellenkezőjét. Eredményben mindkétszer azt kaptuk, amit megérdemeltünk.

Nincs megállás, hiszen szombaton már a 2020/21-es bajnoki rajt következik. 

2020. augusztus 11. Tarr Andráshida SC

megosztás