Közel álltunk a pontszerzéshez Nagykanizsán

Az NB III Nyugati csoport 11. fordulójában a zalai rangadót rendeztek. Együttesünk a Nagykanizsa vendégeként próbálkozott meg minél jobb eredmény elérésében. 

FC Nagykanizsa–Tarr Andráshida SC 2-1 (1-1)
Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Szommer.

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Dömötörfy, Kalamár, Mavolo, Czafit B. (Bertalics) – Temlén, Kovács L. – Szabó M., Vass Gy., Czene (Karóczkai)- Szinay. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bohata, Vlasics, illetve Szabó M.

Az első félidőben bátran játszottak a fiúk és több gólszerzési lehetőséget is kialakítottak. Sajnos a gól nem jött, nem úgy a másik oldalon, ahol a 36. percben Bohata egy szép egyéni akció végén vezetéshez juttatta a Kanizsát. Nem sokáig örülhetett a házigazda, hiszen ahogy a BVSC elle, úgy most is gyorsan sikerült válaszolnunk. A 42. percben Szinay Bendegúz bal oldali megindulása után tisztára középre tekert, ahol Szabó Martin érkezett üresen és a hálóba helyezett. 

A második félidőben is változatos játék folyt a pályán, majd az 50-. percben Szabó Patrik kiállítását követően emberelőnybe kerültünk. Sajnos nem figyeltünk eléggé és az 57.percben Vlasics találatával újra a Nagykanizsa vezetett. A hajrában mindent megtettünk az egyenlítésért, de sajnos az újabb gól elmaradt. 

Dobos Sándor:- A csapat  jó teljesítményt nyújtott, sajnálom,  hogy ennek ellenére nem tudtunk eredményesek lenni. Szervezetten, fegyelmezetten játszottak a fiúk, a pontszerzés végig benn volt a mérkőzésben, de akár a győzelem is. A játékunk úgy alakult, ahogy szerettük volna, szabad területeket sikerült nyitnunk az ellenfél védelmében és ezekbe lendülettel sikerült érkeznünk. Viszont a kialakított nagy gólszerzési lehetőségeinket rendre kihasználatlanul hagytuk. Mindeközben kaptunk két gólt szinte a semmiből. Ezek végül a vereségünket okozták.

fotó: Zalai Hírlap/zaol.hu

megosztás