Közel voltunk a bravúrhoz

A 18. fordulóban a tabella élbolyához tartozó Komárom VSE csapatához utaztunk. Szerettünk volna jó eredményt elérni, amihez közel is voltunk. 

Komárom VSE - Tarr Andráshida SC 2-1 (0-1)
Komárom, Jv: Takács R. (Mohos M., Gyürüsi P.)

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Nagy, Kalamár, Takács, Marsai - Szegleti, Bailo (Csongár, 78.), Bíró, Szabó M. (Fábián, 85.), Szinay (Tóth, 69.), Bontó. edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth , Hajba, illetve Nagy Z. 

Bozsik Péter együttese az elmúlt fordulóban nagy verésbe szaladt bele, így hazai pályán szeretek volna javítani. Harcosan kezdtük a mérkőzést a szemerkélő esdőben és kezdeményező futballt játszottunk. Jöttek is a helyzetek és a hazaiaknak nem ízlett a kellemetlen stílusú játékunk. A 38. percben Nagy Zoltán találatával sikerült előnybe kerülnünk, amit a szünetig sikerült is tartanunk. 

A második félidőben a hazaiak is kezdeményezőbbek lettek és egyre többször veszélyeztettek. Sajnos négy perc elteltével Tóth egalizált. Sok volt a technikai hiba a mérkőzésen és sajnos a helyzetkihasználásunk sem volt az igazi. A 71. percben egy újabb hibánkat kihasználva Hajba góljával került előnybe a Komárom. A hajrában volt lehetőségünk az egyenlítésre, de sajnos nem voltunk elég pontosak, így a három pont a hazaiaknál maradt. 

Dobos Sándor:- Nagyon egyben volt a csapat és éreztem a fiúkban az erőt, hogy meg tudják csinálni. Az első félidőben megérdemelten vezettünk, aztán a szokásos forgatókönyv jött, ellenfelünk kihasználta a megingásainkat és fordított. Volt lehetőségünk több is a mérkőzésen, de támadásban még mindig nem vagyunk elég élesek. Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk. 

2019. március 11. Tarr Andráshida SC

megosztás