TARR ANDRÁSHIDA
SPORT CLUB
Közel voltunk a bravúrhoz
Közel voltunk a bravúrhoz

A 18. fordulóban a tabella élbolyához tartozó Komárom VSE csapatához utaztunk. Szerettünk volna jó eredményt elérni, amihez közel is voltunk. 

Komárom VSE - Tarr Andráshida SC 2-1 (0-1)
Komárom, Jv: Takács R. (Mohos M., Gyürüsi P.)

Tarr Andráshida SC: Czirjék – Nagy, Kalamár, Takács, Marsai - Szegleti, Bailo (Csongár, 78.), Bíró, Szabó M. (Fábián, 85.), Szinay (Tóth, 69.), Bontó. edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Tóth , Hajba, illetve Nagy Z. 

Bozsik Péter együttese az elmúlt fordulóban nagy verésbe szaladt bele, így hazai pályán szeretek volna javítani. Harcosan kezdtük a mérkőzést a szemerkélő esdőben és kezdeményező futballt játszottunk. Jöttek is a helyzetek és a hazaiaknak nem ízlett a kellemetlen stílusú játékunk. A 38. percben Nagy Zoltán találatával sikerült előnybe kerülnünk, amit a szünetig sikerült is tartanunk. 

A második félidőben a hazaiak is kezdeményezőbbek lettek és egyre többször veszélyeztettek. Sajnos négy perc elteltével Tóth egalizált. Sok volt a technikai hiba a mérkőzésen és sajnos a helyzetkihasználásunk sem volt az igazi. A 71. percben egy újabb hibánkat kihasználva Hajba góljával került előnybe a Komárom. A hajrában volt lehetőségünk az egyenlítésre, de sajnos nem voltunk elég pontosak, így a három pont a hazaiaknál maradt. 

Dobos Sándor:- Nagyon egyben volt a csapat és éreztem a fiúkban az erőt, hogy meg tudják csinálni. Az első félidőben megérdemelten vezettünk, aztán a szokásos forgatókönyv jött, ellenfelünk kihasználta a megingásainkat és fordított. Volt lehetőségünk több is a mérkőzésen, de támadásban még mindig nem vagyunk elég élesek. Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk. 

2019. március 11. Tarr Andráshida SC

KÖVETKEZIK

Tarr Andráshida SC

Technoroll Teskánd


2019. augusztus 18. 18.00

Andráshidai Sportcentrum

PARTNEREINK